Gitte Krarup Jørgensen
Paid Social Specialist
gkj@conversio.dk
+45 70 666 500
Introduktion

Vi opnår de bedste resultater, når vi samarbejder. Derfor har jeg stor fokus på samarbejde på tværs og silonedbrydning i mit arbejde, da det er min erfaring, at det er her magien sker.

Hvad er din uddannelse?

Som et fun fact blev jeg uddannet boghandler tilbage i 2013. Men at hjælpe andre med at promovere deres service og ydelser på en kreativ måde har altid haft min interesse. Derfor har jeg sidenhen taget en AP i Markedsføringsøkonomi, en professionsbachelor i International Handel og Markedsføring og slutteligt en cand.it. i Webkommunikation med speciale i webformidling. Dette samsurium har givet mig en forretningsforståelse ift. forretningens værdikæde, påvirkningsfaktorer samt formidling af budskaber m.m. Derudover har jeg taget nogle forskellige certificeringer indenfor digital markedsføring, heriblandt Facebook Blueprint.

Hvordan opstod interessen for dit arbejde?

Interessen for mit arbejde har fulgt mig siden barnsben. Jeg har brugt utallige timer siddende i mine bedsteforældres køkken i en trance af fordybelse, hvor jeg klippe-klistrede, formede, tegnede og skrev historier og budskaber på papir — for jeg har altid haft nemmest ved at udtrykke mig ved hjælp af pen og papir. Kreativiten har altid fyldt, og efter jeg lærte at skrive, har leg med ord ligeledes tilfredsstillet min livlige fantasi. Derfor ligger arbejdet som Social Specialist lige til højrebenet for mig. Her har jeg nemlig både mulighed for at forme strategier og formidle budskaber gennem kreativer og tekst.

Hvad er dit bedste hack?

Kanalsammenspil, silonedbrydning og samarbejde på tværs er alfa-omega. Når den digitale strategi skal formes, er det vigtig, at vi ikke ser på marketingdiciplinerne SoMe, Google, SEO og MA insoleret set, men som en helhed.

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.