Affiliate marketing

Hvem vil ikke gerne øge deres online synlighed og trafik, men kun betale, når der sker et salg? Det lyder næsten for godt til at være sandt, men det er virkeligheden med affiliate marketing.

Hvad siger vores kunder?

Affiliate marketing er et ekstra ben i din marketingindsats

Marketings nyeste skud på stammen er affiliate marketing. Eller sådan føles det i hvert fald. Egentlig har det været her i mange år, men det er først i de senere år, at folk virkelig har fået øjnene op for konceptet, og det er blevet populært.

Og så kan affiliate marketing udføres uanset din virksomheds størrelse.

Affiliate marketing går ud på, at du lader andre personer, kaldet for publishers, lave markedsføring for dig og dine produkter mod provision. Du betaler altså kun den aftalte provision, når dine publishers laver et salg gennem deres unikke link.

Det skal ses som et ekstra ben i din marketingindsats. Det supplerer dine andre marketingindsatser (som fx Google Ads og Facebook) godt og giver dig chancen for at øge din samlede omsætning. Du skal ikke forvente en større omsætning end på Google Ads, men der ligger et stort potentiale i affiliate marketing, fordi nye brugere lærer dig at kende.

Nå bredere ud med affiliate marketing

Hvorfor skal du vælge at arbejde med affiliate marketing?

Det skal du af 3 grunde. For det første betaler du ikke for tomme kliks. For det andet får du ‘gratis’ trafik og en stor chance for at øge din omsætning. For det tredje når du bredere ud til brugerne, og det giver dig mere brand awareness.

Der er altså generelt få omkostninger forbundet med affiliate marketing. Det koster nemlig ikke særlig meget at komme i gang med. Omkostningerne findes nærmest kun i form af den provisionssats, som du betaler til dine publishers – og den varierer.

Derudover har du selv meget styring med affiliate marketing. Når først dit affiliate-program er blevet oprettet, bestemmer du selv, hvilke publishers der må promovere dine produkter. Alt dette hjælper vi dig med.

Vi hjælper med at finde en konkurrencedygtig procentsats til provision ved at lave en markedsanalyse. Det er nemlig forskelligt fra kunde til kunde. Vi hjælper også med at få de rigtige publishers tilknyttet til dit affiliate-program. På den måde kommer du godt fra start, hvis du ønsker at afprøve affiliate marketing.

Vil du høre mere om affiliate marketing, tager vi gerne en uforpligtende snak med dig. Vi kan kontaktes på telefon 70 66 65 00 eller på hello@conversio.dk. Du kan også klikke over på vores blog herunder, hvor vi uddyber emnet lidt mere.

Læs mere om Affiliate marketing
Lasse Meldgaard
Senior Digital Marketing Specialist
lme@conversio.dk
+45 70 666 525
Skal vi også lære din forretning at kende?
Udfyld venligst formularen nedenfor, og lad os indlede en dialog for at afdække, om vi sammen kan flytte din forretning.
Dejligt, at vi må lære dig at kende - vi kontakter dig inden længe
Noget gik galt ved indsendelsen - prøv igen