De der digitale jyder

Kultur

Vi skaber de bedste resultater for vores kunder, fordi vi har de bedste rammer for vores medarbejdere. Sådan lyder vores velpolerede, jyske mantra, som er ganske sigende for, hvordan det er at være en del af flokken. Lyder det fedt, er du måske vores næste guldkalv?

I et stille østjysk villakvarter ligger der et rart, digitalt marketingbureau.

En karriere i Conversio er ikke bare et nyt job, der pynter på CV’et. Det er en ny familie, der tager sig godt af hinanden og hjælper med alt fra kunder til faglig udvikling og livskriser. Vi har hjertet med i alt, vi gør, og vores familiære Conversio-blod er tykkere end Nutella, der har stået i køleskabet.

Vi løber, dyster i Counter-Strike og udfordrer hinanden i padel. Men vi slapper også af. Vi har masser af fredagsbarer og teambuilding-events fordelt over året. Og så arbejder vi selvfølgelig også – sådan rigtigt. Vi bruger bare knap så mange unødvendige ord, men sætter handling bag de få, vi trods alt ytrer.

Kan du li’ rare godtfolk, der er (sinds)sygt passionerede om det at være marketingmennesker, kan vores fold udvides, så der er plads til dig. Men du skal vide, at vi går helhjertet ind i alt – også selv om det “kun” er planlægningen af den kommende fredagsbar. Et “stille”, jysk marketingbureau med evner for det digitale. Det er os.

Det der ligger vores hjerte nært

Vores kerneværdier

Vi inspirerer
Vi viser gejst og passion for det, vi laver. Det er forudsætningen for at inspirere og engagere andre.
Vi tager ansvar
Vi tager ansvar for os selv, hinanden og vores omverden. Det er forudsætningen for at udvikle os, opbygge værdifulde relationer og gøre en forskel.
Vi skaber tillid
Vi er gennemsigtige i alt, hvad vi gør. Det er forudsætningen for et tillidsfuldt samarbejde.
Det køber du ind på

Din kommende arbejdsfamilie

Frihed under ansvar
Fleksible arbejdspladser
Frokost- og frugtordning
Massageordning
Spillerum
Sociale arrangementer

Aktuelle stillinger

Skal Conversio være din næste arbejdsplads?
Tag et kig på vores aktuelle stillinger herunder eller send en uopfordret ansøgning til job@conversio.dk.

Se aktuelle stillinger