AI

AI er et genialt værktøj i dagligdagen. Til bestemte typer opgaver kan AI være en hel personlig assistent, som kan hjælpe med at gøre opgaver mere overskuelige og nemmere at komme igennem. Hvis du bruger det rigtigt, vel at mærke.

Hvad siger vores kunder?

AI er kommet for at blive

ChatGPT tog verdenen med storm. Det fik i den grad folks øjne op for, hvordan opgaver kunne gøres nemmere, hurtigere og mere effektivt med AI. På et splitsekund var AI ikke længere kun forbeholdt de få, men nu kunne alle bruge det. AI er blevet folkeeje - og med god grund.

Dog er der stadig faldgruber ved AI, som man bør være opmærksom på. Som med alt andet er AI, herunder ChatGPT, ikke helt ufejlbarlig. Og forholder du dig ikke kritisk til det, og hvordan du bruger det, kan du ende med at brænde fingrene på det, der gerne skulle gøre mange af opgaverne nemmere.  

Sådan bruger du AI i din hverdag

Der findes nærmest ikke det, AI ikke kan. Hvis du kan tænke dig til det, kan AI (som oftest) gøre det. I Conversio har vi brugt en masse tid på at udforske, hvordan AI — særligt ChatGPT — kan bruges til at gøre hverdagen nemmere for webshopejere. 

Vi har bl.a. udviklet et værktøj, der kan effektivisere processen med at skrive produktbeskrivelser. Et ofte tidskrævende og langsommeligt arbejde. Normalt ville en beskrivelse i gennemsnit tage ca. 30 min. at skrive. Med vores værktøj vil du kunne lave tusindvis af produktbeskrivelser på et par timer. 

Du vil også kunne bruge ChatGPT til at hjælpe med andet SEO-arbejde, fx contentplaner, optimering af overskrifter, udkast til kategoritekster og meget mere. Det kan gøre skriveprocessen meget hurtigere, når ChatGPT kan levere det første udkast. Det er dog vigtigt at sige, at AI’s arbejde aldrig må stå alene. Det vil altid kræve et ekstra sæt øjne samt yderligere redigering og tilretning.

Vil du høre mere om AI, og hvordan du bedst kan bruge det i dit arbejde som webshopejer, tager vi gerne en uforpligtende snak med dig. Vi kan kontaktes på telefon 70 66 65 00 eller på hello@conversio.dk.


Andreas Lodahl
Head of Product Development
alo@conversio.dk
+45 70 666 500
Skal vi også lære din forretning at kende?
Udfyld venligst formularen nedenfor, og lad os indlede en dialog for at afdække, om vi sammen kan flytte din forretning.
Dejligt, at vi må lære dig at kende - vi kontakter dig inden længe
Noget gik galt ved indsendelsen - prøv igen