Paid social

Det kan diskuteres, om sociale medier har gjort os mere asociale eller ej – men faktum er, at hr og fru Danmark, USA og Australien er på, og du kan ramme dem lige i solar plexus fra flere kilometers afstand.

Hvad siger vores kunder?

Bliv en del af kundernes sociale hverdag

Med Facebook, Instagram, YouTube, LinkedIn, Pinterest, TikTok, Twitter og mange andre sociale medier har du mulighed for at nå din målgruppe lige der, hvor den færdes og er modtagelig over for indtryk. Flere sociale medier giver dig mulighed for målgruppesegmentering, interaktion, deling og stærk eksponering samt helt konkrete målbare resultater.

Vi hjælper dig med både strategi, indhold, eksekvering, effektmåling samt viden om nye medier, trends og alle de mere tekniske udfordringer på de sociale platforme. Derudover sørger vi for at skabe det rette mix mellem organisk trafik og betalt annoncering, så du får mest ud af din SoMe-indsats.

Vi har sort bælte i sociale medier

Conversio er Facebook Blueprint-certificeret og løser content-opgaver for flere af vores kunder på Facebook, Instagram, YouTube og LinkedIn.

At færdes professionelt på sociale medier kræver dog ofte, at du kigger din overordnede digitale kommunikation efter i sømmene, så du har styr på den røde tråd i markedsføringen. Det kan vi selvfølgelig også hjælpe dig med i forbindelse med rådgivning om din digitale kommunikation.

Vil du høre mere om potentialet i de sociale medier som annonceringsplatforme, tager vi gerne en uforpligtende snak med dig. Vi kan kontaktes på telefon 70 66 65 00, på hello@conversio.dk, eller du kan fordybe dig i dette indlæg om annoncering på fx Facebook.

Vi har et tæt samarbejde med specialisterne i Conversio, som har været med til at skabe en effektiv marketingstrategi for os. Selvom udfordringerne har stået i kø, og markedet har været presset, har de formået at vækste forretningen og været handlekraftig på værdifulde og relevante kanaler.
Søren Lauridsen
Ejer, Lauridsens Møbler
Victoria Kisum Bak
Digital Marketing Associate
vba@conversio.dk
+45 70 666 500
Skal vi også lære din forretning at kende?
Udfyld venligst formularen nedenfor, og lad os indlede en dialog for at afdække, om vi sammen kan flytte din forretning.
Dejligt, at vi må lære dig at kende - vi kontakter dig inden længe
Noget gik galt ved indsendelsen - prøv igen