SEO

Dit indhold og din hjemmeside skal findes på nettet – og meget gerne før dine konkurrenters. Heldigvis for dig er vi specialister i at få virksomheder frem i Googles rampelys, så kunderne hverken skal bruge lup eller landkort for at finde dig og din forretning.

Hvad siger vores kunder?

SEO handler om at få mennesker til at købe hos dig

SEO (søgemaskineoptimering) er et af de mange værktøjer, vi har i vores veludstyrede, sorte disciplin-bælte. Et af de skarpeste, hvis vi selv skal sige det. Det er et af de kneb, vi ofte bruger i kampen om kunderne, når vi lægger en strategi og tænker holistisk.

Den korte version af søgemaskineoptimering (SEO) er at finde ud af, hvilke (søge)ord dine kunder søger på – og herefter få dem til agere med din hjemmeside. Jo flere relevante søgeord, desto højere rangering vil dit website få.

Men det vigtigste ved SEO er faktisk ikke rangeringer, men konverteringer. For uanset, hvor højt du ligger på Google, er det værdiløst, hvis kunderne ikke køber noget. Vores fokus er at drive besøgende til dit website og få dem til at købe.

Bliv bedste venner med Google

Har du intentioner om at blive fundet på det store internet, er det en god idé at være gode venner med Google. Ikke for venskabets skyld, men fordi det venskab kan føre til nye bekendtskaber – nemlig kunder i din biks.

For at finde den bedst mulige løsning til dig starter ethvert forløb med indledende analyser som fx teknisk analyse, søgeordsidentifikation og linkanalyse. Herefter igangsættes processen med at få din virksomhed til at rykke forbi konkurrenterne på søgemaskinerne gennem de rette ord og sætninger – og vel at mærke dem, der giver konverteringer. Vi indgår typisk længerevarende faste samarbejdsaftaler, hvor vi løbende forbedrer vores kunders omsætning via organisk søgetrafik.

Vi kan lige så godt sige det, som det er. Vores kunder bliver længe. Og det er ikke, fordi vi binder dem på hænder og fødder, men fordi resultaterne ikke giver anledning til andet.

Vil du høre mere om potentialet i SEO, tager vi gerne en uforpligtende snak med dig. Vi kan kontaktes på telefon 70 66 65 00, på hello@conversio.dk. Du kan også klikke over på vores blog herunder, hvor vi går mere dybt inden for SEO.


Læs vores indlæg om SEO
I samarbejde med Conversio har vi i SimplyOrganized virkelig formået at tage vores paid search og SEO arbejde til nye højder. Vi værdsætter, at vores kontaktpersoner altid er proaktive i nye metoder og tiltag, der kan hjælpe med at skalere SimplyOrganized. Hos Conversio er der altid god kommunikation og tilgængelighed, når vi har spørgsmål.
Sabina Taheri
Ejer, SimplyOrganized
Thomas Boddum Bjerregaard
SEO Specialist
tbb@conversio.dk
+45 70 666 500
Skal vi også lære din forretning at kende?
Udfyld venligst formularen nedenfor, og lad os indlede en dialog for at afdække, om vi sammen kan flytte din forretning.
Dejligt, at vi må lære dig at kende - vi kontakter dig inden længe
Noget gik galt ved indsendelsen - prøv igen