Webshops med flere produkter

B2B-websites

Vi udvikler skræddersyet websites til B2B-virksomheder, der ønsker et hurtig, intuitiv og skalerbar website. Vores løsninger har et stort fokus på at skabe leads til kundernes forretninger.

Vi specialiserer os i at udvikle skalerbare hjemmesider for store B2B-virksomheder

Simon Andersen
Web Development & Project Manager

Vi bringer dit webprojekt hele vejen fra idé til lanceret hjemmeside med vores gennemprøvede proces, der sikrer, at vi kan levere det, vi lover, til deadline hver gang. Denne proces omfatter:

1. Behovsanalyse, strategi og tilbud

Vi tager en fælles gennemgang af formål, betingelser og ønsker til din nye hjemmeside. Herefter udarbejder vi en opsummering af materialet og sender dig et tilbud, der inkluderer specifikationer, en foreløbig tidsplan og et budget.

2. Opstartsmøde

Under et opstartsmøde vil din projektleder gennemgå alle detaljer på din hjemmeside. Efter mødet vil du modtage en opsummering og en endelig projektplan, så du kan være sikker på, at alt er på plads, før produktionen går i gang.

3. Indhold

Alt indhold, såsom tekster, billeder og videoer til din hjemmeside, leveres nemt gennem vores projektplatform. Dette gør det muligt at arbejde med materialet, samtidig med at vi har udviklet din hjemmeside, hvilket sparer uger fra den samlede leveringstid.

4. Design

I designprocessen vil din designer og projektleder løbende præsentere og forklare designet via digitale møder. Dette er en ideel mulighed for at stille spørgsmål og give din feedback, inden det endelige design leveres.

5. Udvikling

Hjemmesiden udvikles af vores udviklere, som implementerer designet og integrerer indholdet samt de nødvendige integrationer. Derudover sikrer de, at hjemmesiden fungerer optimalt på forskellige typer browsere og mobile enheder.

6. Kvalitetssikring og tilretning

Efter udviklingsfasen gennemgår kunden, projektlederen og udvikleren det udarbejdede med henblik på at finde og tilrette eventuelle fejl og mangler – og sikre projektets kvalitet

7. Lancering og oplæring

Vi lancerer din nye hjemmeside. Herefter giver vi dig en oplæring i hjemmesidens struktur og funktionaliteter, så du nemt selv kan foretage ændringer og opbygge nye sider på egen hånd.

8. Drift og vedligeholdelse

Herefter håndterer vi normal webhosting, opdateringer, videreudvikling og support for at sikre, at din hjemmeside forbliver sikker, hurtig og opdateret i fremtiden.

Johannes Helleland
Client Director, Partner
Skal vi også lære din forretning at kende?
Udfyld venligst formularen nedenfor, og lad os indlede en dialog for at afdække, om vi sammen kan flytte din forretning.
Dejligt, at vi må lære dig at kende - vi kontakter dig inden længe
Noget gik galt ved indsendelsen - prøv igen