Datavisualisering

Nogle har det svært med at forstå data og tal i sin reneste form. Derfor kan det være en god idé at få dataene visualiseret, så de bliver nemmere at forholde sig til og tage beslutninger ud fra.

Hvad siger vores kunder?

Data er alfa og omega

For mange føles data som en by i Rusland. Noget, som de godt ved, de burde kigge ind i, men også noget, som er et komplet ukendt land og alt for tungt at begynde at arbejde med. De forstår måske ikke rigtig, hvordan de skal tyde tallene, og det får dem til at opgive. 

Data er dog alfa og omega, når det kommer til at få mest mulig succes med din online forretning. Ved jævnligt at holde øje med data kan du nemt finpudse og justere din marketingindsats, så den giver dig de bedste muligheder for succes. Data sørger nemlig for, at du har det ideelle grundlag for at træffe beslutninger til at styrke din forretning. 

Problemet for mange er i første omgang at få indsamlet data. Der er mange forskellige steder at indhente det fra, så det kan være vanskeligt at danne sig et godt overblik. Dernæst er udfordringen at forstå dataene, så de også kan anvendes rigtigt.

Forstå data bedre, når det er visualiseret

Data og tal er nogle gange nemmere at forstå, når de bliver visualiseret. Visualiseringer er gode til at give et nemt overblik over de data, man ønsker at tracke på. Det gør det generelt lettere at forholde sig til og tage beslutninger ud fra. 

I Conversio henter vi data fra alle kundens kanaler og skaber et overordnet billede af forretningen, hvor vi krydser data på tværs af marketingplatforme og kundens backend-tal. Det giver det reelle billede af kundens forretning. Vi forsøger altså at skabe en sandhed imellem 1. part og 3. part data.

Vi skaber dataen i den platform, kunden ønsker. Så hvis der er specifikke behov for Google Sheets, Excel osv., så tilpasser vi vores rapportering til det format. Dog bruger vi ofte Looker Studio til at visualisere vores egne og kunders data gennem dashboards. Looker Studio er et værktøj, der indsamler data fra forskellige kanaler og samler dataene ét sted. Det hjælper dig altså med at skabe det ultimative overblik over dine data fra de kanaler, du ønsker. 

Looker Studio er både nemt at tilpasse, navigere rundt i og aflæse data fra. Det gør det til et ideelt værktøj, når det kommer til at skulle visualisere og forstå data. Der er nærmest ikke grænser for, hvad man kan visualisere i Looker Studio. Vil du høre mere om datavisualisering og Looker Studio, tager vi gerne en uforpligtende snak med dig. Vi kan kontaktes på telefon 70 66 65 00 eller på hello@conversio.dk.

Andreas Lodahl
Head of Product Development
alo@conversio.dk
+45 70 666 500
Skal vi også lære din forretning at kende?
Udfyld venligst formularen nedenfor, og lad os indlede en dialog for at afdække, om vi sammen kan flytte din forretning.
Dejligt, at vi må lære dig at kende - vi kontakter dig inden længe
Noget gik galt ved indsendelsen - prøv igen