Det vi laver

Services

Hos Conversio arbejder vi med digital marketing for en lang række B2B-, B2C- og hybridvirksomheder i ind- og udland. Vores yndlingsværktøjer har navne som Google og marketing automation, men tilgangen er dog alt andet end silo- og værktøjsbestemt. Den er fokuseret på den enkelte kundes behov, som er mere forretning – og intet andet.

Paid social

Med Paid social har du mulighed for at nå din målgruppe lige der, hvor den færdes og er modtagelig over for indtryk.
Læs mere
Andreas Faaborg
Head of Social
facebook
instagram
linkedin
tiktok
pinterest

SEO

Dit indhold og din hjemmeside skal findes på nettet – og meget gerne før dine konkurrenters. Vores fokus er at drive besøgende til dit website og få dem til at konverterer.
Læs mere
Jonas Venning Larsen
Head of SEO, Partner
Google
bing
tekstforfatning
seo audit
konkurrent analyse

E-mail marketing

Du kan ikke måle klikrate og salg med en brevdue. Brug derfor e-mail marketing, når du vil have mere ud af dine eksisterende kunder – og nye for den sags skyld.
Læs mere
Frederik Nørgaard
E-mail marketing specialist
MAILCHIMP
KLAYVIO
ACTIVE CAMPAIGN
Zapier

Affiliate marketing

Hvem vil ikke gerne øge deres online synlighed og trafik, men kun betale, når der sker et salg? Det lyder næsten for godt til at være sandt, men det er virkeligheden med affiliate marketing.
Læs mere
Troels Gade Andersen
Digital Marketing Specialist
Daisycon
Partner-ads
Adservice

Tracking & analyse

Tracking og analyse af data bør være en 1. prioritet, når vi taler online marketing. Data giver nemlig det bedste grundlag for at udvikle og arbejde med en effektiv marketingstrategi.
Læs mere
Andreas Lodahl
Head of Product Development
Google Tag Manager
Google Analytics
Looker Studio
Keyinsights.io
ChatGPT

Produktfeeds

Hvis du ønsker at få mest muligt ud af din betalte annoncering, bør du arbejde med feedoptimering. Produktfeeds bør altid være opdateret, så du ikke mister synlighed, spilder annoncekroner eller ender med frustrerede kunder.
Læs mere
Lasse Meldgaard
Senior Digital Marketing Specialist
DataFeedWatch
WakeupData
channable

Data-visualisering

Nogle har det svært med at forstå data og tal i sin reneste form. Derfor kan det være en god idé at få dataene visualiseret, så de bliver nemmere at forholde sig til og tage beslutninger ud fra.
Læs mere
Andreas Lodahl
Head of Product Development
DataFeedWatch
WakeupData
channable

Webudvikling

Vi udvikler unikke hjemmesider, der matcher den stil og det budskab, som din virksomhed ønsker at levere. Slutresultatet oversættes til mere trafik, flere potentielle kunder og mere salg.
Læs mere
Simon Andersen
Web Development & Project Manager
Wordpress

Marketing Automation

Marketing automation er den moderne sælgers alt-i-én værktøjskasse. I korte træk handler det om at sætte alle dine marketingaktiviteter på autopilot og gøre det hele lidt smartere og mindre manuelt.
Læs mere
Frederik Nørgaard
E-mail marketing specialist
Active Campaign
Zapier
Klaviyo
Mailchimp

Digital Strategi

Med en velsmurt marketingmaskine har du lettere ved at skabe de resultater, der gør, at du kommer først i kampen om kunderne.
Læs mere
Johannes Helleland
Client Director, Partner
Google Analytics
Looker Studio
Keyinsights.io

Inbound Marketing

Lad kunderne komme til dig med inbound marketing. Det er den moderne måde at skabe B2B-leads på, hvor kold canvas bliver parkeret, og de varme leads bliver serveret.
Læs mere
Johannes Helleland
Client Director, Partner
Marketing Automation
Content
Meta
LinkedIN
SEO