Marketing automation

Marketing automation er den moderne sælgers alt-i-én værktøjskasse. I korte træk handler det om at sætte alle dine marketingaktiviteter på autopilot og gøre det hele lidt smartere og mindre manuelt.

Hvad siger vores kunder?

Det handler ikke om et specifikt system, men en specifik udfordring, du kan hjælpe med.

Som med alle former for marketing handler det om at være til stede over for dine potentielle kunder på de rigtige steder på de rigtige tidspunkter. Og ikke mindst at levere det indhold, der beriger dem i deres arbejde.

Det er der, du begynder at vinde dem, fordi du hjælper dem med deres udfordring gennem det gode indhold.

Et samspil mellem dit marketing automation-setup og forståelsen for kunderejsen gør, at du kan indsamle nye leads, bearbejde dem over tid med nyt indhold, blive klogere på deres adfærd og lade dit content arbejde for dig systematisk og smart.

I dag. I morgen. Og i næste kvartal.

Arbejd smartere – ikke hårdere

Marketing automation kan meget vel være det, du har brug for i din forretning, men du skal vide, hvad du skal bruge det til, før du ved, hvad du skal lede efter.

Skal du bruge det, fordi du vil tage en smutvej, kan du hurtigt fare vild. Du skal bruge det, fordi du gerne vil have mere ud af de indsatser, du allerede har gjort – og fordi du gerne vil binde salg og marketing sammen.

Vi er ikke religiøse og bekender os ikke til et system. Vi tror på, at den bedste løsning findes i de gode spørgsmål, og derfor gør vi os umage om at stille dem og skære ind til benet på dine vegne.

Vi er specialister i at binde trådene sammen, så du får et marketing automation-setup, der favner din forretning på den korte og den lange bane – og som er midlet til at nå dine mål.

Vil du høre mere om marketing automation, tager vi gerne en uforpligtende snak med dig. Vi kan kontaktes på telefon 70 66 65 00, på hello@conversio.dk. Du kan også klikke over på vores blog herunder, hvor vi går mere dybden med marketing automation og vores tilgang.

Læs mere om automation
Gitte Krarup Jørgensen
Paid Social Specialist
gkj@conversio.dk
+45 70 666 500
Skal vi også lære din forretning at kende?
Udfyld venligst formularen nedenfor, og lad os indlede en dialog for at afdække, om vi sammen kan flytte din forretning.
Dejligt, at vi må lære dig at kende - vi kontakter dig inden længe
Noget gik galt ved indsendelsen - prøv igen