Webudvikling

Dit førstehåndsindtryk er alfa og omega, når du skal imponere dine mulige kunder. Vi klæder dig godt på fra top til tå, så du fremstår nydelig og præsentabel, når dine besøgende er på visit på din hjemmeside. Vi udvikler i WordPress – udelukkende.

Hvad siger vores kunder?

Kodet fra bunden og designet specifikt til din identitet og behov.

Vores tilgang til webudvikling beror på vores faglige integritet. Vi koder alt fra bunden i WordPress og fylder ikke backenden med et overflødighedshorn af plugins, så din side bliver langsom og leverer en dårlig brugeroplevelse. Vi leverer både store enterprise-løsninger med masser af funktionalitet til de mindre standard-hjemmesider til små erhvervsdrivende.

Vi udvikler unikke hjemmesider, der matcher den stil og det budskab, som din virksomhed ønsker at levere. Slutresultatet oversættes til mere trafik, flere potentielle kunder og mere salg.

Vi sørger naturligvis for, at din hjemmeside ser fantastisk ud på enhver enhed (computer, tablet eller smartphone) ved hjælp af et elegant layout og et responsivt design.

Hosting, drift og vedligeholdelse

Undgå bekymringer med vores hosting-, drifts- og vedligeholdelsesaftale, der sikrer, at din hjemmeside fungerer problemfrit og sikkert. Vi opdaterer løbende din hjemmeside for at forhindre og løse sikkerhedssårbarheder samt introducerer nye funktioner og ydeevneopgraderinger.

Vi foretager daglig backup af din hjemmeside, ligesom vi konstant overvåger din hjemmeside for straks at kunne reagere på uforudsete driftforstyrrelser. Det er god snusfornuft, der betaler sig.

Læs mere om Wordpress
Simon Andersen
Web Development & Project Manager
san@conversio.dk
+45 70 666 500
Skal vi også lære din forretning at kende?
Udfyld venligst formularen nedenfor, og lad os indlede en dialog for at afdække, om vi sammen kan flytte din forretning.
Dejligt, at vi må lære dig at kende - vi kontakter dig inden længe
Noget gik galt ved indsendelsen - prøv igen