Shopify Webshops

Få en hurtig og effektiv Shopify webshop. I Conversio har vi siden 2015 lanceret +600 webshops. Med den erfaring skaber vi visuelt imponerende og brugercentrerede webshops, der sælger.

Hvad siger vores kunder?

Salg er ikke en tilføjelse. Salg er fundamentet.

Med en Shopify webshop fra os er salg omdrejningspunktet. Alle funktioner og designtiltag er udviklet med henblik på at understøtte dit salg. Vi har testet vores designskabelon på +600 tidligere webshop-projekter, hvilket sikrer, at intet er efterladt til tilfældighederne, når potentielle kunder lander på din side, uanset branche.

En webshop, der går hånd i hånd med dit brand

Selvfølgelig skal din webshop også passe til resten af dit brand. Derfor tilpasser vi designet, så den matcher den stil og det budskab, som din forretning ønsker at levere. Slutresultatet oversættes til mere trafik, flere kunder og mere salg.

Og vi sørger naturligvis for, at din hjemmeside ser fantastisk ud på enhver enhed (computer, tablet eller smartphone) ved hjælp af et elegant layout og et responsivt design.

Mere end bare en webshop,
vi udvikler hele din forretning

Som et af Danmarks førende e-handelsbureauer ved vi, hvad der skaber salg og hvilke hovedpiner, der kan opstå som webshopejer. Derfor har vi samlet alt, hvad du skal bruge for at drive en succesfuld webshop i én samlet løsning. Så kan du holde fokus på det der tæller – nemlig din forretning.

Kom hurtigt fra start

Få din webshop i luften på få uger. I og med vi arbejder ud fra en standardiseret design skabelon, har vi mulighed for at levere en webshop både hurtigere og billigere end resten af markedet. Desto flere beslutninger du overlader til os og vores erfaring, desto hurtigere vil du se dit første salg på din nye webshop.

Hosting, drift og vedligeholdelse

Undgå bekymringer med vores hosting-, drifts- og vedligeholdelsesaftale, der sikrer, at din webshop fungerer problemfrit og sikkert. Vi opdaterer løbende din webshop for at forhindre og løse sikkerhedssårbarheder samt introducerer nye funktioner og ydeevneopgraderinger.

Vi foretager dagligt backup af din webshop, ligesom vi konstant overvåger din hjemmeside for straks at kunne reagere på uforudsete driftforstyrrelser. Det er god snusfornuft, der betaler sig.

Simon Andersen
Web Development & Project Manager
san@conversio.dk
+45 70 666 500
Skal vi også lære din forretning at kende?
Udfyld venligst formularen nedenfor, og lad os indlede en dialog for at afdække, om vi sammen kan flytte din forretning.
Dejligt, at vi må lære dig at kende - vi kontakter dig inden længe
Noget gik galt ved indsendelsen - prøv igen