Andreas Faaborg
Head of Social
afa@conversio.dk
Introduktion

Med 10+ års erfaring med digital marketing, især på sociale medier, identificerer jeg muligheder og løser komplekse udfordringer. Min holistiske tilgang og dedikation afspejler sig i mit arbejde.

Hvad er din uddannelse?

Jeg er uddannet cand. mag. i Medievidenskab fra Aarhus Universitet. Uddannelsen har givet mig en bred forståelse af medielandskabet samt de tendenser, som konstant forandrer sig og bliver en del af vores hverdag.

Hvordan opstod interessen for dit arbejde?

Min interesse for reklamebranchen startede allerede som helt lille, hvor jeg sad og ventede på de inspirerende og underholdende tv-reklamer, som jeg gjorde mig umage for at memorere. Jeg har altid haft et ønske om at skille mig ud og gøre tingene på en ny måde.

Efter uddannelsen svor jeg aldrig at arbejde med sociale medier, men gav det alligevel chancen, da muligheden bød sig i en performance-stilling. Det viste sig hurtigt, at jeg havde flair for performance og for at omsætte data til skalerbare handlingsplaner og forretning. Jeg fik også øjnene op for strategi, forretningsudvikling og ledelse, hvilket jeg intensivt har brugt de seneste år på at dygtiggøre mig inden for.

Hvad er dit bedste hack?

Invester tid i at opbygge relationer med kunder og kolleger og sørg for at gå åbent, nysgerrigt og undrende til arbejdet. Måske kan du selv lære noget nyt eller belyse et emne med et værdifuldt perspektiv. Omgiv dig selv med personer, som har andre styrker end dig selv og vær ikke bange for at spørge om hjælp.

Tro på mennesker omkring dig og tro på, at de gengælder dine bedste intentioner. Giv mere end du modtager og du vil opleve god “business-karma”.

Husk: Ingen står op om morgenen med hensigten at fucke noget op.

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.