Troels Gade Andersen
Digital Marketing Specialist
tan@conversio.dk
+45 70 666 500
Introduktion

Jeg er en specialist, der elsker at dykke ned i den nørdede materie, men som stadig kan bevare det komplette fugleperspektiv inden for e-handel, online marketing og handle med en tværfaglig synergi.

Hvad er din uddannelse?

Jeg har en erhvervsakademiuddannelse i Marketing Management, hvor jeg opbyggede mig en stor forståelse bredt inden for marketing, branding, kunderelationer, kommunkation og markedsanalyser. Efterfølgende toppede jeg dette op med en bachelor i E-handel, hvor fokus var at give mig den nødvendige viden og værktøjer til at kunne varetage alle aspekterne for at kunne drive en online virksomhed til success.

Hvordan opstod interessen for dit arbejde?

Min interesse opstod under min første praktik på erhvervsakademiuddannelsen, hvor jeg kom ind i en mellemstor webshop og fik lov til at prøve kræfter med alt fra e-mailmarketing, SEO og paid social til lagerplukning og varepakning. Jeg forelskede mig hurtigt i de alsidige, dynamiske og kreative arbejdsopgaver, som indebar at drive en online virksomhed.

Hvad er dit bedste hack?

AI og machine learning er kommet for at blive. Der er næsten ingen grænser for hvilke arbejdsprocesser, der kan automatiseres og optimeres gennem robotterne. Få skrevet gode produkttekster og annoncetekster, genereret kreativer og videoer samt analyseret produkt- og lagerdata. De fleste webshopejere (og websiteejere) jonglerer et hav af alsidige og tværfaglige arbejdsopgaver i hverdagen — hvorfor ikke outsource meget af dette til robotterne?

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.