Nina Maria Kvist Gislinge
Content & SoMe Specialist (på barsel)
nmg@conversio.dk
+45 70 666 500
Introduktion

Jeg er en kreativ og systematisk kommunikationssjæl, der elsker at nørde med content i alle afskygninger, hvad end det gælder tekst eller grafisk materiale.

Hvad er din uddannelse?

Jeg er uddannet lingvist og har både en bachelor og kandidat i Lingvistik fra Aarhus Univesitet. Lingvistik betyder sprogvidenskab. I løbet af min uddannelse er jeg dykket dybere ned i sprogets ( og kommunikationens) mange facetter. Alt lige fra hvilke lyde, ord består af, til hvilke holdninger, vi mennesker har til forskellige sprog, accenter og dialekter. Den brede forståelse for sprog, ord og kommunikation har givet mig et godt udgangspunkt for at ramme forskellige målgrupper — både skriftligt og mundtligt.

Hvordan opstod interessen for dit arbejde?

Jeg har generelt altid interesseret mig for, hvordan mennesker kommunikerer med og til hinanden. Selvom marketing-branchen måske ikke lå lige til højrebenet ved første øjekast ift. valg af uddannelse, er det ikke desto mindre et godt match, når man også tager min personlige interesse i betragtning. Særligt på sociale medier finder jeg det interessant, hvordan vi kommunikerer til målgrupper, som gerne skal engagere sig.

Hvad er dit bedste hack?

Mit bedste hack til sociale medier er kedeligt, men ikke desto mindre virker det. Post, post, post!Udgiv nu bare det indhold, du har liggende, i stedet for at gøre det perfekt. Oftest er det de opslag, vi bruger mindst tid på, der klarer sig bedst. Derfor er der ingen grund til at bruge oceaner af tid på at gøre et opslag perfekt — det er ikke en gang sikkert, det kommer til at klare sig bedre end andet content.

Redskaber udviklet af mig
Social content planner