Victoria Kisum Bak
Digital Marketing Associate
vba@conversio.dk
+45 70 666 500
Introduktion

Jeg har en nysgerrig og ærlig tilgang til digital marketing. Jeg er hybrid mellem systematik og kreativitet og trives godt i mangfoldige opgaver. Jeg elsker at omsætte min viden og erfaring til brugbare indsigter både over for kunder såvel som kollegaer.

Hvad er din uddannelse?

Jeg har en bachelorgrad i Medievidenskab med tilvalg i Erhvervsøkonomi fra Aarhus Universitet. Derudover kan jeg til sommer kalde mig cand.mag. i Medievidenskab.

Medievidenskab er videnskaben omkring samspillet mellem medier, mennesker og samfund. Jeg har gennem mit studie tilegnet mig en stor teoretisk værktøjskasse, der giver mig en udpræget forståelse for mediernes betydning i samfundet samt en solid forretningsforståelse.

Hvordan opstod interessen for dit arbejde?

Interessen for mit arbejde er opstået under min uddannelse, hvor jeg udforskede forskellige muligheder for erhvervserfaring. Min uddannelsesbaggrund kan anvendes på mange forskellige fagområder, men jeg fandt marketingverdenen særlig interessant.

Gennem mit praktikforløb opdagede jeg, hvordan min baggrund og ekspertise kunne sættes i spil, og på den måde kunne jeg hjælpe virksomheder med deres digitale markedsføring. Dette gav mig en enorm motivation for at arbejde i dette felt og fortsætte med at udvikle mig og mine færdigheder inden for digital markedsføring.

Hvad er dit bedste hack?

Nysgerrighed er evnen til at skabe.

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.