Brøndsholm

Brøndsholm A/S opnåede med en omfattende SEO-indsats øget organisk trafik, såvel som højere organisk omsætning. Ligeledes opnåede de bedre synlighed i søgemaskinerne, hvor de udvalgte søgeord undergik en imponerende udvikling.

services

SEO

Dataindsigt skulle sikre organisk vækst

Brøndsholm A/S er leverandør af dekorationsudstyr og festartikler til private og erhverv. Selvom virksomheden har styr på tendenser og udvikling samt har en stor kundekreds, ønskede Brøndsholm A/S at opnå mere trafik og bedre placeringer i søgeresultaterne.

Med udgangspunkt i diverse tekniske SEO-analyser, der belyste kritiske punkter, opnåede Brøndsholm A/S præcis dette: Deres organiske trafik steg med hele 65%, deres organiske brugere med 63%, og de organiske transaktioner med 40%.

Udvalgte søgeord kom i top 3

Generelt oplevede Brøndsholm A/S fordelagtige slutresultater, der betød en markant højere organisk omsætning som følge af en stigning på 40% i organiske transaktioner. Resultaterne var produktet af et omfattende forløb med flere indsatsområder, herunder link- og søgeordsanalyser, der gav Brøndsholm A/S en iøjnefaldende forbedring i søgeplaceringerne.

Arbejdet med de grundige analyser viste, hvor der skulle ydes en indsats til forbedring og som resultat af det følgende SEO-arbejde, blev virksomhedens online synlighed øget og kom nu for alvor på kortet over webshops med dekorations- og eventartikler.

Indsatsen gav nemlig en særdeles imponerende udvikling på flere udvalgte søgeord – heriblandt søgeordet ’Påskepynt’, som gik fra ikke mindre end placering 500 til placering 2. Derudover gik søgeordet ’Blomsterranker’ fra en 67. plads til en 1. plads, ligesom søgeordet ’Halloween pynt’ gik fra en 8. plads til en 3. plads, og ’Granranker’ gik fra en 5. plads til en 1. plads.

Stærk indsats sikrede et succesfuldt udfald

En flot indsats og dybdegående analysearbejde sikrede Brøndsholm A/S et succesrigt udfald, der opfyldte deres forventninger til et profitabelt SEO-forløb. En god SEO-indsats krævede en professionel tilgang, hvor man aktivt kunne anvende data og samtidig udnytter denne datas fulde potentiale. Kontinuerlig arbejde med dataet gjorde, at forløbet bar præg af effektivitet og en retning, der kulminerede i stor succes for Brøndsholm A/S.

teamet bag
Johannes Helleland
Jonas Venning Larsen
Johannes Helleland
Client Director, Partner
Skal vi også lære din forretning at kende?
Udfyld formularen nedenfor, så vi kan indlede en dialog for at afdække, om vi sammen kan flytte din forretning.
Dejligt, at vi må lære dig at kende - vi kontakter dig inden længe
Noget gik galt ved indsendelsen - prøv igen