Jonas Venning Larsen
Head of SEO, Partner
jonas@conversio.dk
+45 70 666 515
Introduktion

Jeg har oplevet de fleste scenarier og har en høj viden inden for alle områder af SEO. Jeg har stor forretningsforståelse og ser potentialer på tværs. Jeg er især stærk strategisk og teknisk.

Hvad er din uddannelse?

Jeg har en bachelor i HA Almen fra Aalborg Universitet. Efterfølgende tog jeg en kandidatuddannelse til cand.it (ITKO), som jeg blev færdig med i 2014. Kombinationen af min bachelor og kandidat har givet en stærk forretnings- og markedsforståelse, samt hvordan IT og marketing bruges til at udvikle en forretning.

Hvordan opstod interessen for dit arbejde?

Jeg har altid haft flair for IT og en interesse for den digitale verden. Interessen for SEO opstod i forbindelse med et studiejob som SEO-medhjælper tilbage i 2012. Jeg blev især fanget af, at SEO er i konstant udvikling. Derudover synes jeg, at det er interessant, at der ikke er ét facit. Det er derfor nødvendigt selv at undersøge, hvad der virker, og ligeledes finde på nye tilgange.

Hvad er dit bedste hack?

Hvis du opbygger din SEO ud fra E-E-A-T, oplever du rigtig gode resultater. Ud over du skaber bedre organiske resultater, opbygger du også content, der er værdiskabende for dine brugere. Når du arbejder med udgangspunkt i E-E-A-T, vil du også opbygge et fundament, der skaber bedre resultater på tværs af andre kanaler.

No items found.
No items found.