Simon Andersen
Web Development & Project Manager
san@conversio.dk
+45 70 666 500
Introduktion

Jeg er en detaljeorienteret og kvalitetsbevidst webudvikler med erfaring i udvikling og optimering af webløsninger med øje for at sikre samspillet mellem web og øvrige digitale discipliner.

Hvad er din uddannelse?

Jeg er uddannet diplomingeniør i Forretningsudvikling (BDE) med specialisering i IT-baseret produktudvikling. Dette er en tværfaglig uddannelse, der kombinerer forretningsforståelse med teknisk viden i arbejdet med at udvikle nye digitale produkter, koncepter og forretningsområder.

Hvordan opstod interessen for dit arbejde?

Jeg har altid været facineret af internettets mange muligheder og begyndte tidligt at udforske hjemmesideverdenen. Jeg lærte mig selv at kode og brugte utal af aftentimer på at eksperimentere med forskellige webteknologier. Den kreative frihed og muligheden for at skabe noget fra bunden tændte min passion for webudvikling. Det er en interesse, der har udviklet sig professionelt i de seneste 5 år, hvor jeg har skabt en lang række hjemmesider til små og store organisationer.

Hvad er dit bedste hack?

Kodning er et middel, ikke et mål, i webudvikling. Som webudvikler bør dit ultimative mål være at skabe forretningsværdi gennem anvendelse af teknologi. Dette indebærer at designe og udvikle hjemmesider, der kan løse problemer, imødekomme brugernes behov og skabe værdi for organisationen.

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.