Malene Gade
COO
mga@conversio.dk
+45 70 666 500
Introduktion

Nysgerrighed kombineret med struktur, opfølgning og en evig trang til udvikling er baggrunden for mit fokus: at sikre ansvarlig drift, produktsortiment og tilfredshed — både internt og eksternt.

Hvad er din uddannelse?

Jeg har en bachelor i journalistik fra DJMX i 2009 og har siden taget flere kurser, herunder en mini MBA, som giver mig en solid kombination af teoretisk viden og praktisk forretningsforståelse. Jeg har anvendt denne viden på bureausiden siden 2011, hvor jeg har arbejdet som bl.a. kommunikator, projektleder, business director og bureauchef.

Hvordan opstod interessen for dit arbejde?

Med faglig baggrund i en evigt afvekslende hverdag, hvor nyt stof, bunker af fakta, faglig nysgerrighed og kampen mod uret fylder alt, var det (næsten) lige for at kaste sig over bureauverdenen. Her findes en smule af den samme foranderlige, hektiske og innovative hverdag, hvor fakta er byttet ud med data, og udgivelsesdeadline er leverancer. Lysten til at stille spørgsmål til status quo, kaste mig selv (og indimellem medsammensvorne) ud på dybt vand og opsætte målsætninger for at nå tørskoet i land er essentiel for mig. Derfor drives jeg af at skabe resultater via samarbejde i respekt for og med mine omgivelser.

Hvad er dit bedste hack?

Vær nysgerrig på ny teknologi og træf ALTID beslutninger forankret i data. Næstbedste tip: Vælg et bureau, der lover guld og grønne skove og leverer. Eet, der kender kuren og ikke er bange for at stille krav til investering og indhold. Og som er ærlige omkring det hele vejen — til gengæld for klare, håndgribelige målsætninger for indsatsen.

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.