Frederik Nørgaard
E-mail marketing specialist
fno@conversio.dk
+45 70 666 500
Introduktion

Jeg har en nysgerrig tilgang til alt, der omhandler digital marketing eller digital handel. Jeg søger hele tiden efter nye ting, værktøjer eller emner, som jeg ikke ved noget om eller har prøvet før.

Hvad er din uddannelse?

Jeg er uddannet markedsføringsøkonom og er nu i gang med en professionsbachelor i E-handel på Erhvervsakadami Aarhus. Her fandt jeg særlig en interesse i E-mail Marketing samt afdækning af kunderejsen.

Hvordan opstod interessen for dit arbejde?

Jeg valgte SEO som valgfag på min første uddannelse og fik øjnene op for, hvor stort hele e-handel og digital markedsføring er. Derefter kom E-mail Marketing ind i billedet, da det kræver mange discipliner og kompetencer for at være effektiv. Med E-mail Marketing er man også selv i kontrol over sin data og er ikke afhængig af en algoritme som ved Meta eller Google. Dét, synes jeg, er mega interessant og fedt at arbejde med.

Hvad er dit bedste hack?

I vores tidsalder hvor AI har udviklet sig så voldsomt meget, er mit bedste hack at ride med på bølgen. Lige nu findes der mange AI-værktøjer og funktioner, som kan effektivisere vores daglige arbejde, samtidig med at de højner kvaliteten af vores arbejde. Kom i gang nu – det er aldrig for sent.

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.