Christina Lolck
CHRO
clo@conversio.dk
+45 70 666 500
Introduktion

Jeg er en menneskeorienteret og handlekraftig blæksprutte, der trives i en koordinerende, implementerende og rådgivende rolle, hvor der samarbejdes med kolleger fra alle virksomhedsniveauer.

Hvad er din uddannelse?

Jeg har en bachelor i Engelsk og en kandidat i Erhvervsantropologi fra Aarhus Universitet. Derudover har jeg taget et enkeltfag på CBS i Human Resource Management, Personaleledelse. Jeg har gennem min uddannelse fået opbygget en solid teoretisk værktøjskasse og tilegnet mig en grundlæggende forståelse for indsamling af data samt planlægning og eksekvering af projekter.

Hvordan opstod interessen for dit arbejde?

I løbet af min kandidatuddannelse udforskede vi forskellige aspekter af erhvervslivet, og her udsprang min interesse for organisering, HR og ledelse. Jeg interesserer mig for mennesker og samspillet i virksomheder, og hvordan en forståelse for forskelligheder, kompetencer og motivation kan styrke et internt samarbejde og være værdiskabende for produktiviteten og i sidste ende bundlinjen.

Hvad er dit bedste hack?

Medarbejderne er den vigtigste ingrediens til at skabe magi i alle virksomheder. Gør det til din første prioritet at skabe fremdrift og arbejdsglæde ved at opbygge tillidsfulde relationer og have de bedste rammer for dine medarbejdere. Conversios kerneværdi: "Vi skaber de bedste resultater for vores kunder, fordi vi har de bedste rammer for vores medarbejdere."

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.