Christian Friis Schaarup
Technical Support Associate
cfr@conversio.dk
Introduktion

Jeg elsker teknik og IT, specielt når det virker. Brænder for, via IT, at skabe optimering af arbejdsgange, øget produktivitet og forenklet samarbejde mellem kolleger, kunder og samarbejdspartnere.

Hvad er din uddannelse?

Siden jeg i mine barndomsår for første gang fik elektronik i hænderne, har jeg interesseret mig for dette. Derfor anser jeg en livslang beskæftigelse med teknik og IT som en autodidakt uddannelse. På den mere formelle front har jeg en cand.merc. i Innovation Management af ASB i Aarhus.dk.

Hvordan opstod interessen for dit arbejde?

Samspillet af IT, salg, innovation og forretning er naturligt kommet til mig. Når først du bliver rigtig god til noget, og det skaber værdi og kan hjælpe og løse problemer for andre, så kommer forretningen af sig selv. Har i mit liv stiftet og været del af både større og mindre virksomheder. I alle har IT, som en uomgængelig nøgleingrediens, spillet en stor rolle for folks effektivitet og arbejdsglæde. Jeg nyder at være med til at skabe dette.

Hvad er dit bedste hack?

Hvis du har en dims, der ikke virker, så genstart den. Det virker oftere, end du tror.

Hvis du har en god ide, google den og byg videre på andres gode ideer. Den dybe tallerken bliver ikke bedre af at blive genopfundet. Synergi er ikke addition men multiplikation.

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.