Alexander Elkjær
Junior Data & Tracking Specialist
ael@conversio.dk
Introduktion

Ansvarlig, nysgerrig og struktureret. Dette er mine tre primære fokusområder og min generelle tilgang til opgaver. Jeg er altid åben for at lære noget nyt og forbedre mig.

Hvad er din uddannelse?

Jeg er uddannet cand.merc i Commercial & Retail Management fra Aarhus Universitet. Gennem mit uddannelsesforløb blev jeg introduceret for en bred vifte af emner og fandt specielt det digitale landskab spændende og har i mit praktikforløb arbejdet med E-commerce og Omnichannel.

Hvordan opstod interessen for dit arbejde?

Min interesse for mit arbejde opstod specielt under mit praktikforløb, hvor jeg arbejdede med E-commerce & Omnichannel. Her blev jeg præsenteret for mange forskellige emner og opgaver, hvor jeg i tæt samarbejde med det interne digitale bereau skulle føre nogle af disse opgaver i mål. Det tætte samarbejde samt mine egne dataanalyse-opgaver vakte stor interesse i mig. I løbet af min praktikperiode samt i mit studiejob blev jeg mere og mere sikker på, at jeg ville ud og arbejde med data, men samtidig også klar over, hvor vigtigt tracking er.

Hvad er dit bedste hack?

Mit bedste hack er altid at være nysgerrig på alt, hvad jeg foretager mig. Altid lede efter en bedre løsning eller tilgang. Nysgerrighed efter yderligere viden fra eksempelvis blogindlæg er også utroligt givende.

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.