Alexander Busk
Digital Marketing Consultant
abu@conversio.dk
+45 70 666 500
Introduktion

Jeg har fokus på datadrevet optimering og en kreativ tilgang til problemløsninger. Jeg finder det spændende at dykke ned i forskellige branchers unikke udfordringer og finde de bedst mulige løsninger.

Hvad er din uddannelse?

Jeg er uddannet markedsføringsøkonom på Dania i Randers og er i gang med en PBA i E-handel på Aarhus Erhvervsakademi.

Hvordan opstod interessen for dit arbejde?

Min interesse for digital markedsføring opstod under mit første praktikforløb i et bureau. I denne periode arbejdede jeg med en række forskelligartede opgaver, alt fra analyser af kunders brancher, opsætning af hjemmesider og annoncering på sociale medier. Det var utroligt spændende at se den direkte effekt af ens arbejde på virksomhedernes online tilstedeværelse. Denne erfaring, og min videregående uddannelse, udvidede min forståelse for den digitale verden og dens potentiale, hvilket ledte til en stigende interesse i specifikke områder som Google Ads og SEO.

Hvad er dit bedste hack?

Vær aldrig tilbageholdende med at spørge om hjælp, da mange ofte har stået over for lignende udfordringer. At drage fordel af andres erfaringer og færdigheder er en stor del af ens læring og det åbner op for nye perspektiver og dybere forståelse, hvilket er afgørende for personlig og professionel udvikling.

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.