Ofeig & Ko

Ofeig & Ko oplevede med en optimering af deres online markedsføring gode resultater for deres virksomhed. Der blev skabt mere synlighed og deres omsætning voksede enormt.

services

Google Ads
SEO
Sociale medier

En garnbutik med høje ambitioner for digital vækst

Tiden var inde for Ofeig & Ko til at sætte ind på deres digitale online forretning. De har længe haft succes med salg i deres fysiske garnbutik, hvor de har solgt ud af deres store udvalg af kvalitetsgarn, opskrifter og alverdens tilbehør. Men ønsket om digital vækst blev startskuddet til samarbejdet mellem Ofeig & Ko og Conversio tilbage i marts 2022. Målet for samarbejdet var derfor klart fra start — der skulle skabes mere synlighed og flere konverteringer gennem annoncering. Flere strikkeglade folk skulle få øjnene op for netop Ofeig & Ko’s webshop, som byder på alt, hvad hjertet begærer, når det kommer til strikning.

Udsalg på webshoppen endte med rekordomsætning

Det lykkedes Ofeig & Ko at slå rekordomsætning, efter at vi i fællesskab valgte at køre 20 % udsalg på hele webshoppen. De oplevede hurtigt en stigning i konverteringer, hvor nye kunder fik øjnene op for deres store udvalg og gode priser. Den samlede omsætning havde en vækst på hele 203 % sammenlignet med 2021. Grundet den hurtige succes fordoblede vi deres Google Ads-budget, hvilket gav en 8 gange højere Google Ads omsætning — uden at gå på kompromis med bundlinjen.

Optimering af marketingmix gennem tæt dialog

For at understøtte Ofeig & Ko’s ambitioner om digital vækst arbejdede vi hele tiden med at optimere og forbedre deres marketingmix. Deres success stammer nemlig ikke udelukkende fra Google Ads, da samspillet mellem kanalerne er afgørende. Derfor har vi har udført flere test af målgrupper og annonceformater på Meta Ads for at nærme os det bedste setup for netop Ofeig & Ko. Alt dette har vi gjort i tæt dialog med kunden gennem faste møder. På den måde kunne vi være sikre på, at vi bevægede os i samme retning og imødekom Ofeig & Ko’s forventninger.

Jeg stod for at skulle skifte samarbejdspartner omkring annoncering og søgte derfor efter nye muligheder. Jeg blev kontaktet af Conversio, og vi fik hurtigt en dialog i gang. De kom, og kommer stadig, med gode input til min forretning, og jeg synes vores samarbejde har båret frugt. Salget går godt og er stigende. De rådgiver fint omkring nye tiltag, og hvad der ændrer sig inden for annoncering.; Conversio er meget kompetente og altid hjælpsomme. Vi taler jævnligt sammen, og de svarer altid hurtigt på både mail og telefon, så vi kan få justeret nye eller ændrede planer ind for butikken. Tilliden er i top, og jeg føler, at min butik og jeg er i de bedste hænder.
Tina Stanley Portz
Indehaver, Ofeig & Ko
teamet bag
Esben Nygaard
Julie Tholstrup Thomsen
Esben Nygaard
Senior Digital Marketing Strategist
Skal vi også lære din forretning at kende?
Udfyld formularen nedenfor, så vi kan indlede en dialog for at afdække, om vi sammen kan flytte din forretning.
Dejligt, at vi må lære dig at kende - vi kontakter dig inden længe
Noget gik galt ved indsendelsen - prøv igen