Digitale uddannelser med Organic Social i fokus

Med den rigtige tilgang til Organic Social kan du opnå øget synlighed på de sociale medier og dermed øget trafik og i sidste ende omsætning for din virksomhed.

passer til

Til dig, der ønsker at optimere din Organic Social-indsats

Skal vi tage en snak?
Tak for din interesse
Du vil inden længe modtage en mail med flere informationer.
Noget gik galt - prøv igen

om uddannelserne

Optimer din viden, og udvikl dine kompetencer inden for organisk kommunikation på sociale medier

Vil du gerne have mest mulig ud af din tilstedeværelse på diverse sociale medier? På vores 1-1 Organic Social-workshop får du viden om og indblik i, hvad organisk kommunikation er, hvorfor en indsats i organisk kommunikation er vigtig, og hvad denne type kommunikation kan gøre for din virksomhed.

Workshoppen skræddersyes præcis til dig. Vi tager udgangspunkt i din virksomhed og dit brand og kigger ind i de behov og muligheder, du har, så vi er sikre på, at workshoppen er relevant.

Du lærer om alle fordelene ved aktivt og strategisk at anvende organisk kommunikation i din marketing og får konkrete værktøjer, du kan tage med dig videre i dit organiske arbejde. Vi kigger på de specifikke sociale platforme, der er relevante for dig, hvad end det er Meta (Facebook og Instagram), LinkedIn, TikTok eller dem alle sammen.

På vores Organic Social-workshop får du bl.a.:

  • en gennemgang af de forskellige medier, herunder ligheder og forskelle, fordele og ulemper osv.
  • teknisk hjælp til platformene
  • en strategi for din organiske brug på tværs af de sociale medier, bl.a. målsætninger og marketingkalender m.m.

1:1 Workshop

Vores 1-1 workshop planlægges i fællesskab med dig og Nina Maria Gislinge, og skræddersyes til de behov, du har. Den vejledende pris for workshoppen er 14.999 kr. ekskl. moms.

I workshoppen udarbejder vi sammen en strategisk contentplan, så du nemt og hurtigt kan arbejde videre med din organiske kommunikation efter workshoppen.

Som en del af workshoppen har du også mulighed for efterfølgende sparring med underviseren. Nina Maria Gislinge vil i fællesskab med dig arrangere 3 sparringsmøder, hvor der er plads til sparring samt mulighed for at stille de spørgsmål, der evt. er opstået efter workshoppen.

Skal vi tage en snak?

Lyder workshoppen som noget for dig? Skriv dig op, og du vil blive taget i hånden af vores specialister.

Du kan læse mere om undervisernes baggrund og erfaringer ved at klikke på dem nedenfor. Her finder du også deres kontaktinformationer, og de svarer gerne på alle dine spørgsmål.

undervisere

Nina Maria Kvist Gislinge
Content & SoMe Specialist (på barsel)

følg os