Digitale uddannelser som højner dit e-mail marketing-niveau

En af fordelene ved e-mail marketing er, at du har fuld kontrol og ejerskab over dine målgruppedata. Med det rette fokus på e-mail marketing kan du både konvertere leads og gøre førstegangskøbere til loyale kunder.

passer til

Til dig, der ønsker at optimere din e-mail marketing-indsats

Skal vi tage en snak?
Tak for din interesse
Du vil inden længe modtage en mail med flere informationer.
Noget gik galt - prøv igen

om uddannelserne

Optimér din e-mail marketing for bedst mulige resultater

Er du nysgerrig på, hvordan e-mail marketing kan få din konverteringsrate til at stige støt? På vores e-mail marketing-uddannelser får du en udførlig introduktion til e-mail marketing helt generelt, flows, dataindsamling, samspil med andre markedsføringskanaler, segmentering og meget mere.

De digitale uddannelser udarbejdes ift. dig og dine behov. Vi kigger ind i din virksomhed, så uddannelserne bliver virkelighedsnære og relevante for dig!På e-mail marketing-uddannelserne lærer du om fordelene ved at bruge e-mails som en del af din marketing, og du får indsigt i dataindsamling og ejerskab over data. Du får også hjælp til opsætning af e-mail flows og kampagner.

Uddannelserne kommer i to formater: et gruppekursus og en 1:1 workshop. Fælles for begge er, at de udvider din faglige horisont og løfter dine evner inden for e-mail marketing. Læs mere om mulighederne nedenfor.

Gruppekursus

Et 1-dags kursus med e-mail marketing i centrum afholdes i grupper af max 6 pers. Kurset planlægges ud fra dine og dine medkursisters ønsker og behov. Jeres virksomheder vil danne grundlag for kurset, så det bliver virkelighedsnært for jer. Prisen for et e-mail marketing-kursus er 4.999 kr. ekskl. moms.

Op til 3 måneder efter kurset har du mulighed for at kontakte kursusafholderen for rådgivning og spørgsmål. Sammen finder I tid til at snakke ind i dine udfordringer og finde løsninger i fællesskab, så din e-mail marketing kommer til at sidde lige i skabet.

På kurset oprettes også en netværksgruppe med de andre kursister, der sættes sammen med fokus på jeres stillinger, erfaringer og opgaver. I netværksgruppen får du og de andre medlemmer mulighed for at dele udfordringer, succesoplevelser og meget andet inden for e-mail marketing og andre marketingrelevante emner.

1:1 Workshop

1:1-workshoppen med e-mail marketing i fokus udarbejdes i samarbejde med dig og underviseren. Workshoppen skræddersyes til dig, din virksomhed og dine behov. Vejledende pris for workshoppen er 14.999 kr. ekskl. moms.

På workshoppen kigger I endnu dybere ned i din virksomhed og de ønsker, du måtte have. Du får konkrete tips og tricks og hjælp til opsætning af e-mail flows m.m., så du kan arbejde videre med marketingkanalen efter workshoppen.

Som en del af workshoppen har du også mulighed for kontakt med workshopafholderen i op til 3 sparringssesioner efter afholdelse. Her skaber I tid og plads til at sparre om eventuelle problematikker, løsninger og andre erfaringer, du har gjort dig siden workshoppen.

Alt sammen med ét fokus — at højne dit e-mail marketing-niveau.

Skal vi tage en snak?

Lyder uddannelsesmulighederne som noget, du skal have del i?

Skriv dig op, og vores specialister vil hjælpe dig videre.

Du kan læse mere om undervisernes baggrund og erfaringer ved at klikke på dem nedenfor. Her finder du også deres kontaktinformationer, og de svarer gerne på alle dine spørgsmål.

undervisere

Frederik Nørgaard
E-mail Marketing Specialist

følg os