Om Conversio | Digitalt bureau i Århus, der tager dig hele vejen!

Digitalt bureau, der tager dig hele vejen

31 ildsjæle, som alle har dét til fælles, at vi vil sammensætte de bedste digitale løsninger for dig som kunde, så du kan nå dit fulde potentiale.

Siden Conversio startede op i 2012, har innovation været grundstenen. Vi vil finde ind til kernen af dét, der betyder noget for dig som kunde og bidrage til din fremdrift ved at skræddersy digitale løsninger, der møder din virksomhed på dens aktuelle niveau. Vi har store ambitioner. Ikke blot for os selv, men på dine vegne. Vi ved, at vi kan tilføre stor værdi til din forretning, og det er netop vejen dertil, hele vores virksomhed er bygget op efter; at skabe værdi for dig som kunde. Værdi, som kan ses på bundlinjen.

Vil du gerne have det hurtige overblik? Så download vores brochure her.

Vi tør gå nye veje

Vi inspireres af den digitale udvikling, hvor skaberlysten bringer os foran på nye idéer, tiltag og produkter. Det er alt sammen en tankegang, der skaber den værdi, du som kunde kan se på bundlinjen. Vores tilgang til digital markedsføring er simpel og forståelig – ligesom vores rådgivning. Vi taler et sprog, alle forstår, og vi prioriterer loyalitet – ikke bare over for hinanden, men over for dig som kunde.

Hos Conversio tænker vi fremad og er ikke bange for at gå forrest mod nye horisonter. Vi vil være et forbillede i branchen, fordi vi mener, at vi tænker anderledes og skiller os ud fra mængden med processer, der er innovative og kreative. Vi tør stole på vores mavefornemmelser og søge nye veje, så vi kan hjælpe dig med at sætte dit helt eget aftryk på den digitale branche. For os handler det ikke om at anvende de produkter og metoder, der er til rådighed, men om at udfordre majoriteten og optimere sammensætningen af dem.

Vi er ikke en leverandør – vi er en samarbejdspartner

I Conversio får du ikke blot en leverandør, men en værdig samarbejdspartner. Vi tror på, at det gode samarbejde bygger på tillid, dialog og kvalitet. Under hele dit forløb guider vi dig sikkert i havn. Vi ved, hvor vigtig din forretning er for dig, og det er vores vigtigste opgave, at du føler dig tryg og velinformeret fra start til slut. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare dine spørgsmål – også to, tre eller fire gange. Som kunde hos os kan du altid regne med en professionel og ikke mindst forstående tilgang til dine udfordringer. Vores rådgivere har altid fingeren på pulsen inden for online markedsføring, og de er altid til rådighed, hvis du skulle have spørgsmål, ønsker eller idéer. Med udgangspunkt i en datadrevet tilgang danner vores analyser rammen om dine muligheder og skaber et overblik, som vi i fællesskab kan udarbejde tiltag på baggrund af.

Vi tror på gennemsigtighed og innovation

I en forandrende branche er det vigtigt, at vi ikke er bange for forandring, men i stedet står sammen om at udtænke de nye muligheder, som vi véd findes. For at skabe de bedste vilkår for innovation spørger vi hinanden til råds, og her er det ligegyldigt, om man er leder, praktikant, medarbejder eller trainee. Vi lytter til og lærer af hinanden – for først dér kan vi lede dig i den retning, der er den rigtige. Vi arbejder ud fra filosofien om, at vi inspirerer, vi tager ansvar, vi går forrest, og vi skaber tillid. Vi inddrager hinanden i faglige udfordringer og succeshistorier, og det gør gennemsigtighed til nøgleordet i vores tilgang til arbejdsopgaverne, til hinanden og til vores kunder.

Sammen optimerer vi din online forretning, så kontakt os allerede i dag og lad os tage en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig.

 

Conversio ApS
Hermodsvej 18C, 8230 Åbyhøj
CVR: 34 48 10 16
Tel: +45 70 666 500
Mail: [email protected]
Anders Tjørnelund
CEO, Partner
Johannes Helleland
Head of Product, Partner
Michael Jørgensen
Partner
Jonas Venning Larsen
Head of SEO, Partner
Dennis Bach Wormark
CMO
Joachim Berg
Financial Operations Manager
Christina Lolck
HR Operations Manager
Nikolaj Svendsen
Business Developer & Automations Specialist
Tom Brændstrup
Senior Marketing Automation Specialist
Tue Madsen
Senior Digital Advisor
Jonas Sabel
Senior Digital Advisor
Mia Borg
Senior Client Manager
Rasmus Junker
Senior Client Manager
Bjørn Simonsen
Digital Sales Developer
Olli Jokinen
Senior Communications Advisor
Kenneth Klitte Jensen
Senior Digital Marketing Specialist
Line Marie Nielsen
Communications Strategist
Victoria Maria Olczak
Content Specialist
Malene Isaksen
Junior Content Specialist
Sofie Langberg
Junior Content Specialist
Gobinesan Rajaratnam
Head of Paid Search
Stine Schjemte
Senior Digital Marketing Specialist
Mathias Strand Nielsen
Digital Marketing Specialist
Simon Høedt Frimann
Digital Marketing Specialist
Hanne Eskelund
Digital Marketing Specialist
Mathilde Christensen
Digital Marketing Specialist
Gitte K. Jørgensen
Junior Digital Campaign Specialist
Emily Bach Fossheim
Junior Digital Campaign Specialist
Simon Andersen
Web development & Project Manager
Agnes Madsen
Graphic Designer
Anja Thøgersen
Office Assistant

Klar til at blive en del af Conversio?

Bliv ringet op af en vores rådgivere - det er helt gratis og uforpligtende