Service

SEO

Dit indhold skal findes på nettet. Og meget gerne før dine konkurrenters. Heldigvis er vi eksperter i at gøre dig synlig og relevant online.
______

SEO handler om konverteringer

Den korte version af søgemaskineoptimering (SEO) er at finde ud af, hvilke ord, dine kunder søger på – og herefter få dem aktiveret på dit websites indhold. Jo flere relevante søgeord, desto højere rangering vil dit website få.

Men det vigtigste ved SEO er faktisk ikke rangeringer, men konverteringer. For uanset, hvor højt du ligger på Google, så er det værdiløst, hvis ikke kunderne ikke køber noget. Vores fokus er at drive besøgende til dit site og få dem til at agere.

For at finde den bedst mulige løsning til dig starter ethvert forløb med indledende analyser som fx teknisk analyse, søgeordsidentifikation og linkanalyse. Herefter igangsættes processen med at få din virksomhed til at rykke forbi konkurrenterne på søgemaskinerne gennem de rette ord og sætninger – og vel at mærke dem, der giver konverteringer. Vi indgår typisk længerevarende faste samarbejdsaftaler, hvor vi løbende forbedrer vores kunders omsætning via organisk søgetrafik.

______

Vores indsigt og holdning i to punkter

  1. Det er ikke vigtigt, hvor høj en placering du opnår på et givent søgeord. Det er vigtigt, at du oplever en rentabel vækst i omsætningen i forhold til den investering, du har lagt i både det enkelte søgeord, lignende søgeord og din samlede SEO-indsats.
  2. Det er ikke søgevolumen og konkurrencesituationen på Google, der skal afgøre, hvilke søgeord du skal fokusere på. Det er dine konverteringsdata. Det er langt fra sikkert, at du og dine konkurrenter har samme forretningspotentiale på to ens produkter eller søgeord
______

Vi bygger autoritet op omkring dit website

Ved at række ud til diverse medier kan vi opbygge autoritet omkring dit website. Indgående links har til stadighed stor værdi for dine placeringer i søgemaskinerne, hvorfor vi prioriterer som en del af den samlede SEO-indsats at lave såkaldt “outreach” til respektive medier, der giver mening for din branche.

Hvis en person har anbefalinger fra respekterede personer, er det nemmere at blive anerkendt. Endnu bedre er det, hvis det er anbefalinger fra personer, der beskæftiger sig med samme område. Søgemaskinerne har derfor større tendens til at vise en hjemmeside med mange gode anbefalinger, da de har indhold, andre finder interessant.

Vores system sikrer, at du ikke kun får links fra det samme domæne, men i stedet får links spredt ud så der er så mange domæner, der linker, som overhovedet muligt.

______

Vi skriver også dit content

For hvert år bliver det tekstuelle content gransket mere og mere af Google og har dermed stor betydning for, hvor godt dit website performer. Kvaliteten skal være i orden, og det kræver mere end blot at gentage dine søgeord igen og igen i teksten, fordi Googles robotter hele tiden bliver klogere og dermed mere selektive.

Vores tekstforfattere hjælper dig med at skrive værdifuldt indhold, som engagerer brugerne og samtidigt er unikt og brugbart. Den bedste søgeordsoptimering opnås kort og godt ved at skrive content, der er henvendt til brugeren fremfor mod søgemaskinerne.

______

Kom godt i gang med vores metatjekker

Godt content er vigtigt, men der skal også være styr på de grundlæggende teknikker som title tags og metabeskrivelser. Det er de tekster, som beskriver indholdet på din hjemmeside i søgeresultaterne – også kaldet SERPS. Dertil har vi udviklet vores helt egen Metatjekker, der hjælper dig med at holde styr på længden af dine metatekster, så de har den perfekte længde til både desktop og mobil. Test den endelig.

______

International SEO

Uanset om du allerede er etableret i udlandet eller skal i gang med at markedsføre dig internationalt, har vi et forløb, som hjælper dig og din forretning med at få kommerciel succes uden for landets grænser – enten gennem kompetencer i huset eller via internationale samarbejdspartnere.

Vil du høre mere om SEO og eventuelt få lavet en gratis potentialeanalyse? Tryk på linket nederst på siden, kontakt os på telefon 70 66 65 00, eller sende os en mail på [email protected].

Head of SEO, Partner
Jonas Venning Larsen
Jonas er Conversios ekspert indenfor teknisk SEO, organic search og digital analyse.
[email protected]

Gemmer din virksomhed også på et uforløst potentiale?

Giv os lidt indsigt, så kommer vi med et bud på en strategi til dine behov. Kontakt os herunder for at høre mere.
Anders Tjørnelund
CEO, Partner

Bliv ringet op