Malericentralen

Den midtjyske virksomhed MaleriCentralen har på kort tid sat sig i førersædet på markedet og ligger nu blandt de mest besøgte online forhandlere af kunstartikler og lærreder til hobbybrug.

services

SEO

Målrettet SEO-strategi skabte en højere konvertering

Malericentralen.dk henvender sig til alle hobby-kunstnerne og maleentusiasterne, og er et søster-site til Malericentralen.dk. Konkurrenterne er ikke ligefrem små eller få, når det kommer til salg af kunstartikler, hvorfor der er benhård konkurrence om de organiske placeringer.

Nye rammer for succes

Med et bredt udvalg af kvalitetsprodukter og en exceptionel kundeservice har Malericentralen-kreativ.dk altid haft et stort potentiale for digital vækst. Derfor var målsætningen at skabe gennemtrængende optimeringer indenfor både Onsite SEO og Offsite SEO. Men hvordan arbejder man så mere målrettet med SEO for at skabe en stærkere digital tilstedeværelse?

Gennem en øget synlighed på flere relevante og vigtige søgeord lykkedes det at skabe store digitale resultater for Malericentralen-kreativ, herunder en stigning i den organiske omsætning på 135%, 107% i organiske brugere og en stigning på 116% i organiske transaktioner.

Resultaterne taler for sig selv

En stærkere digital tilstedeværelse kræver at der udføres en teknisk analyse af hjemmesiden for at finde fejl og mangler samt kortlægge optimeringsmulighederne. Dernæst skal der udarbejdes en udførlig søgeordsanalyse, der identificerer de mest relevante søgeord. Sideløbende skal der arbejdes med linkbuilding, som er med til at give autoritet i søgemaskinerne og for at komme til tops i søgeresultaterne skal hjemmesidens title tags og metabeskrivelser optimeres. Endeligt skal al content SEO-optimeres, så både brugere og søgemaskiner tilfredsstilles.

Resultaterne taler for sig selv. Med en mere målrettet SEO-indsats har Malericentralen-kreativ.dk erobret topplaceringer på flere relevante søgeord. Blandt andet er de gået fra en 63. plads til en 1. plads på ”Posca tusser”, en 14. plads til 1. plads på ”lærreder”, en 14. plads til 3. plads på ”svæverammer” og fra en 22. plads til en 4. plads på ”oliemaling”.

Portræt af en vinder

Allerede fra starten oplevede Malericentralen.dk positive resultater med en opadgående udvikling, som bare fortsatte og forsatte. Ved at vinde algoritmernes gunst i søgemaskinerne er det lykkedes for den midtjyske virksomhed at fastholde en kontinuerlig vækst i både placeringer, trafik og transaktioner.

teamet bag
Esben Nygaard
Jonas Venning Larsen
Emilie Sataslaatten
Esben Nygaard
Senior Digital Marketing Strategist
Skal vi også lære din forretning at kende?
Udfyld formularen nedenfor, så vi kan indlede en dialog for at afdække, om vi sammen kan flytte din forretning.
Dejligt, at vi må lære dig at kende - vi kontakter dig inden længe
Noget gik galt ved indsendelsen - prøv igen