Thomas Boddum Bjerregaard
SEO Specialist
tbb@conversio.dk
+45 70 666 500
Introduktion

Jeg er en ærlig, ambitiøs og empatisk specialist, og for mig er det vigtigste, at mine kunder hele tiden føler sig involveret og forstår meningen bag det arbejde, jeg laver.

Hvad er din uddannelse?

Jeg er autodidakt SEO-specialist, dog med en HHX-uddannelse med studieretningen “IT og kommunikation” bag mig. Her lærte jeg at bygge hjemmesider fra bunden, primært i HTML, CSS og JavaScript, ligesom jeg også stiftede bekendtskab med SQL og PHP. Derfor har jeg en solid teknisk forståelse, hvilket ofte er kommet mig til gode i mit virke som SEO-specialist. I 2019 fik jeg som 20-årig min første stilling som SEO-konsulent i bureau og har siden da hjulpet hundredevis af virksomheder med at forbedre deres organiske synlighed.

Hvordan opstod interessen for dit arbejde?

Interessen for SEO og digital marketing startede i min HHX-tid og har kun udviklet sig, siden jeg i 2019 startede med at hjælpe virksomheder med at vækste deres forretning vha. SEO. Især da jeg begyndte at mærke, at mit arbejde rent faktisk gjorde en mærkbar forskel for de virksomheder, jeg hjalp. Følelsen af at besidde kompetencer, som kan hjælpe andre mennesker med at indfri deres drømme, er enormt givende og motiverer mig til hele tiden at udvikle mig, så jeg er så kompetent, som jeg overhovedet kan være.

Hvad er dit bedste hack?

Tænk i søgeintention frem for søgeord. Når du fokuserer på at forstå intentionen bag en given søgning, har du meget bedre forudsætninger for at bygge en landingsside, der hjælper brugeren. Googles ultimative mål med de organiske søgeresultater er at vise de sider, der svarer bedst på den søgning, brugeren laver. Derfor er det vigtigt ikke blot at skrive en generisk tekst, der indeholder et søgeord et vist antal gange, men i stedet bygge en landingsside, der viser de specifikke produkter brugeren leder efter, eller giver svar på de spørgsmål brugeren måtte have.

No items found.
No items found.