Service

Google Ads

Skab øget synlighed med Google Ads og få gang i forretningen. Vores Google-specialister står klar til at hjælpe dig i gang. Og videre.
______

Den hurtige vej til kundernes bevidsthed

Sørg for at dine potentielle kunder ser dig, når de søger aktivt efter dit produkt eller service. Google Ads giver dig en helt unik mulighed for at være på pletten i Googles søgeresultater, så̊ du ikke går glip af vigtig trafik. Uanset om dit fokus er branding, trafik eller salg, så̊ er Google Ads et ekstremt effektivt værktøj til at synliggøre din virksomhed, hvor man hurtigt kan måle på performance og lave de nødvendige optimeringer for at skabe de gode resultater.

Google Ads er Googles egen online annonceringsplatform og rummer en lang række effektive værktøjer til at skaffe dig besøgende på dit website og dermed kunder i butikken. Vi er eksperter i online konvertering, hvilket derfor også er omdrejningspunktet, når vi arbejder med din annoncering. Herunder bl.a.:

  • Google Analytics (til tracking af performance)
  • Google Shopping
  • Displayannoncering
  • Andre søgemaskiner (Bing, Yahoo mfl.)

Vil du se, hvordan vi kan hjælpe dig, så tag et kig på vores Google Ads-cases. Er du interesseret i at høre mere om, hvad Google Ads kan gøre for din forretning, kan du kontakte os for et uforpligtende oplæg og en potentialeanalyse på telefon 70 66 65 00 eller sende os en mail på [email protected]. Du kan også bestille et oplæg ved at klikke på linket herunder.

Client Director, Partner
Johannes Helleland
Johannes er Conversios ekspert indenfor digital forretningsudvikling og internationalisering.
[email protected]

Gemmer din virksomhed også på et uforløst potentiale?

Giv os lidt indsigt, så kommer vi med et bud på en strategi til dine behov. Kontakt os herunder for at høre mere.
Anders Tjørnelund
CEO, Partner

Bliv ringet op