Google Ads

Mød dine potentielle kunder ved indgangen til butikken. Med Google Ads får du første parket i søgeresultaterne på Google og dermed bedst mulig eksponering, når der søges efter dine ydelser eller produkter.

Vores Google-briller er nypudsede og ser både skarpt og langt.

Google Ads er Googles egen online annonceringsplatform og rummer en lang række effektive værktøjer til at skaffe dig besøgende på dit website og dermed kunder i butikken. Vi er eksperter i online konvertering, hvilket derfor også er omdrejningspunktet, når vi arbejder med din annoncering.

En marketingstrategi uden Google Ads er som en lækker 3-retters menu uden kniv og gaffel. Uden Google Ads skal du væbne dig med tålmodighed og jagte kunder, der måske ikke vil jages. Om du vil findes på eget brandnavn eller en service, der er forretningskritisk, er det den direkte vej, da kunderne søger aktivt efter dig eller dine ydelser. Det kan du være sikker på.

Det bedste ved annoncering på Google er målbarheden. Du kan se, hvad du får ud af en krone brugt, og hvad det koster at skaffe et lead eller en kunde. Det giver os mulighed for at lægge en kort og langsigtet strategi, hvor du ved, hvad dit output skal være for at nå dine salgsmål og dækningsbidrag.

Vi er Ads-specialister inden for

Vi bruger Google, som en læge udskriver medicin

Som gammelt Google-bureau er det et af vores allerstærkeste kort i jagten på kunderne, og vi kender platformen som vores egen bukselomme. Derfor er det stort set altid en del af vores strategiske spillekort, fordi resultaterne ikke lyver.

Vil du høre mere om potentialet i Google som annonceringsplatforme, tager vi gerne en uforpligtende snak med dig. Vi kan kontaktes på telefon 70 66 65 00, på [email protected], eller du kan få mere indsigt i, hvad Google Ads er og kan på linket herunder.

Mathias fortæller

Vil du vide mere om Google Ads?

Mathias Strand
Head of Paid Search