Digitale uddannelser med SEO i centrum

Med den helt rigtige tilgang til SEO kan du opnå en god placering på Google, som vil øge både synligheden, trafikken og omsætningen på din hjemmeside.

passer til

Til dig, der arbejder med marketing

Skal vi tage en snak?
Tak for din interesse
Du vil inden længe modtage en mail med flere informationer.
Noget gik galt - prøv igen

om uddannelserne

Lær at forstå dit bureau, når de snakker SEO

Vi ved, at du som marketingmedarbejder har mange bolde i luften, og at det er svært at være ekspert inden for det hele. Derfor har vi udviklet
SEO-uddannelser, der specifikt henvender sig til dig, der arbejder med marketing i en virksomhed.

På uddannelserne opnår du en grundviden om SEO-analyser og -strategier, uden at det bliver alt for kringlet. Udover de generelle do’s and dont’s inden for SEO får du indblik i de forskellige algoritmer i Google samt viden om søgeordsanalyser, duplicate content, title tags og metatekster.

Du får også indsigt i, hvad off-page og on-page SEO er, samt hvordan SEO spiller sammen med andre online kanaler, og hvor vigtigt det er, at der er sammenhæng mellem de kanaler, din virksomhed benytter.

SEO-uddannelserne kommer i to formater: et gruppekursus og en 1:1 workshop. Fælles for begge SEO-uddannelser er, at de udvider din faglige horisont og løfter dine evner inden for søgemaskineoptimering, uanset om du er ny i gamet eller en erfaren spiller. Læs mere om mulighederne nedenfor.

Gruppekursus

1-dags SEO-kurset afholdes i grupper af max 6 pers. og tilrettelægges ift. dig og de andre kursister. På kurset tager vi udgangspunkt i jeres virksomheder/brands og kigger med SEO-øjne ind i de behov, I måtte have. På den måde sikrer vi, at kurset bliver relevant for jer.
Prisen for et SEO-kursus er 4.999 kr. ekskl. moms.

Op til 3 måneder efter kursets afholdelse har du mulighed for vejledning og sparring med underviseren. I fællesskab finder I tid til at snakke problematikker og mulige løsninger inden for SEO-området. Som en del af kurset oprettes også en netværksgruppe med de andre kursister.

Netværksgruppen sammensættes ud fra lignende stillinger og erfaringer. I denne gruppe får du og de andre medlemmer mulighed for at dele erfaringer, problematikker, best practices og meget andet inden for SEO og andre marketingrelevante emner.


1:1 Workshop

Vores 1:1-workshop med SEO i fokus planlægges i samarbejde med dig og underviseren. Workshoppen har din virksomhed i fokus og skræddersyes præcis til de behov, du måtte have. Vejledende pris er 14.999 kr. ekskl. moms.

På workshoppen får du specifikke råd samt tips og tricks til optimering af din virksomheds SEO, som du kan tage med dig i dit videre arbejde.

Som en del af workshoppen får du mulighed for rådgivning hos underviseren, op til 3 måneder efter workshoppens afholdelse. Sammen kan I sparre om de problematikker, spørgsmål eller udfordringer, du måtte have, så du kan løfte dine SEO-evner til et højere niveau.

Skal vi tage en snak?

Lyder SEO-uddannelserne som noget for dig?

Skriv dig op, og du vil blive taget i hånden af vores specialister.

Du kan læse mere om undervisernes baggrund og erfaringer ved at klikke på dem nedenfor. Her finder du også deres kontaktinformationer, og de svarer gerne på alle dine spørgsmål.

undervisere

Christian Gade
Learning and Development Lead
Thomas Boddum Bjerregaard
Senior SEO Specialist
Julie Tholstrup Thomsen
Digital Marketing Specialist
Jonas Venning Larsen
Head of SEO, Partner

følg os