Digital uddannelse med Paid Search i centrum

Google Ads er oftest den hurtigste vej til synlighed og omsætning. Derfor er Google Ads en vigtig del af marketingindsatsen, hvis din hjemmeside skal være succesfuld.

passer til

Til dig, der arbejder med Google Ads i hverdagen

Skal vi tage en snak?
Tak for din interesse
Du vil inden længe modtage en mail med flere informationer.
Noget gik galt - prøv igen

om uddannelserne

Optimer dine Google Ads-evner

Vi ved, at du som marketingmedarbejder skal have styr på mange ting, og at det er svært at være ekspert inden for det hele. Derfor har vi udviklet Paid Search-uddannelser, der specifikt henvender sig til dig, der arbejder med Google Ads i en virksomhed. På uddannelserne opnår du vigtig viden om Google Ads og kampagner, uden at det bliver alt for kringlet.

Uddannelserne planlægges specifikt til dig. Med Paid Search for øje, kigger vi ind i virksomheden/brandet og undersøger, hvad du præcist har brug for, så uddannelserne bliver relevante for dig.

På Paid Search-uddannelserne lærer du bl.a. om budgetter, budjusteringer, Google Smart Bidding, søgeordsanalyser m.m. og du får hands on-erfaring med opsætning af kampagner. Uddannelserne kommer i to formater: et gruppekursus og en 1:1 workshop. Fælles for begge er at de udvider din faglige horisont, opkvalificerer dig og løfter dine evner inden for Google Ads, uanset om du er ny i gamet eller en erfaren spiller.

Gruppekursus

Vores 1-dags Paid Search-kursus afholdes i grupper af maks 6 pers. Kurset tilrettelægges med fokus på dig og dine medkursister. Paid Search-kurserne tager udgangspunkt i dig og dine medkursisters virksomheder, så det bliver virkelighedsnært for jer alle. Prisen for et Paid Search-kursus er 4.999 kr. ekskl. moms.

Efter kurset vil der blive afholdt 3 fælles sparringssessioner, hvor I kan snakke udfordringer, mulige løsninger og fremtidige planer ift. Paid Search.

Kurset involverer også e netværksgruppe, der består af alle kursisterne. Gruppen sammensættes ud fra stillinger, erfaringer og arbejdsopgaver. I netværksgruppen har du og de andre medlemmer mulighed for at dele erfaringer, problematikker og best practices m.m. inden for Google Ads samt andre relevante marketingemner.

1:1 Workshop

1:1-workshoppen med Paid Search i centrum planlægges i samarbejde med dig og workshopsafholderen. Workshoppen skræddersyes præcist til de behov, problematikker og ønsker, du måtte have. Vejledene pris for Paid Search-workshoppen er 14.999 kr. ekskl. moms.

På workshoppen lærer du om betalt trafik på Googles netværk, herunder søgekampagner, Performance Max, Display Ads, Video Ads (YouTube) og meget mere. Du lærer også om tracking af data, så du kan træffe beslutninger på et solidt datagrundlag. Alt sammen vigtig viden, der danner grobund for dit arbejde med Paid Search.

Som en del af Paid Search-workshoppen har du også mulighed for rådgivning med workshopafholderen efter endt workshop. 3 sparringssessioner stilles til rådighed, hvor du og workshopafholderen kan tale erfaringer, udfordringer, løsninger og fremtige Paid Search-planer, så du kan løfte dit Google Ads-niveau.

Skal vi tage en snak?

Lyder Paid Search-uddannelsesmulighederne som noget for dig?

Skriv dig op, og du vil blive taget i hånden af vores specialister.

Du kan læse mere om undervisernes baggrund og erfaringer ved at klikke på dem nedenfor. Her finder du også deres kontaktinformationer, og de svarer gerne på alle dine spørgsmål.

undervisere

Mathias Strand Nielsen
Head of Paid Search

følg os