Service

Sociale Medier

Cirka tre milliarder mennesker er på sociale medier. Vi hjælper dig med at møde dem gennem indsigt, strategi og kreativitet.
______

Bliv en del af kundernes sociale hverdag

Med Facebook, Instagram, YouTube, LinkedIn, Twitter og mange andre sociale medier har du mulighed for at nå din målgruppe lige der, hvor den færdes. Flere sociale medier giver dig mulighed for målgruppesegmentering, interaktion, deling og stærk eksponering samt helt konkrete målbare resultater.

Vi hjælper dig med både strategi, indhold, eksekvering, effektmåling samt viden om nye medier, trends og alle de mere tekniske udfordringer på de sociale platforme. Derudover sørger vi for at skabe det rette mix mellem organisk trafik og betalt annoncering, så du får mest ud af din SoMe-indsats.

Conversio er Facebook Blueprint-certificeret og løser contentopgaver for flere af vores kunder på Facebook, Instagram, YouTube og LinkedIn.

At færdes professionelt på sociale medier kræver dog ofte, at du kigger din overordnede digitale kommunikation efter i sømmene, så du har styr på den røde tråd i markedsføringen. Det kan vi selvfølgelig også hjælpe dig med i forbindelse med rådgivning om din digitale kommunikation.

Vil du høre mere om potentialet i de sociale medier som annonceringsplatforme, tager vi gerne en uforpligtende snak med dig. Vi kan kontaktes på telefon 70 66 65 00, på [email protected], eller du kan bestille et oplæg på linket herunder.

Gemmer din virksomhed også på et uforløst potentiale?

Giv os lidt indsigt, så kommer vi med et bud på en strategi til dine behov. Kontakt os herunder for at høre mere.
Anders Tjørnelund
CEO, Partner

Bliv ringet op