Sociale Medier

Det kan diskuteres, om sociale medier har gjort os mere asociale eller ej – men faktum er, at hr og fru Danmark, USA og Australien er på, og du kan ramme dem lige i solar plexus fra flere kilometers afstand.

Bliv en del af kundernes sociale hverdag

Med Facebook, Instagram, YouTube, LinkedIn, Pinterest, TikTok, Twitter og mange andre sociale medier har du mulighed for at nå din målgruppe lige der, hvor den færdes og er modtagelig over for indtryk. Flere sociale medier giver dig mulighed for målgruppesegmentering, interaktion, deling og stærk eksponering samt helt konkrete målbare resultater.

Vi hjælper dig med både strategi, indhold, eksekvering, effektmåling samt viden om nye medier, trends og alle de mere tekniske udfordringer på de sociale platforme. Derudover sørger vi for at skabe det rette mix mellem organisk trafik og betalt annoncering, så du får mest ud af din SoMe-indsats.

Vi har sort bælte i sociale medier

Conversio er Facebook Blueprint-certificeret og løser content-opgaver for flere af vores kunder på Facebook, Instagram, YouTube og LinkedIn.

At færdes professionelt på sociale medier kræver dog ofte, at du kigger din overordnede digitale kommunikation efter i sømmene, så du har styr på den røde tråd i markedsføringen. Det kan vi selvfølgelig også hjælpe dig med i forbindelse med rådgivning om din digitale kommunikation.

Vil du høre mere om potentialet i de sociale medier som annonceringsplatforme, tager vi gerne en uforpligtende snak med dig. Vi kan kontaktes på telefon 70 66 65 00, på [email protected], eller du kan fordybe dig i dette indlæg om annoncering på fx Facebook.

Rasmus fortæller

Vil du vide mere om Sociale Medier?

Rasmus Kolby
CMO