Facebook – Effektivt annonceringsmedie

Ideel målgruppesegmentering og målrettede budskaber

Facebook har længe været et særdeles effektivt annonceringsmedie, da det med dets muligheder for målgruppesegmentering kan kommunikere dine budskaber præcist og målrettet. Hvad enten du vil skaffe kunder, have flere likes på din Facebook-side eller blot vil brande din forretning, kan Facebook hjælpe dig med det nå dine mål.

Lad Conversio hjælpe dig med at skabe succesfulde resultater igennem Facebook. Når man skal opbygge en vellykket strategi for de sociale medier, er der mange vigtige overvejelser, der er værd at gøre sig.

 • Hvem er din vigtigste målgruppe?
 • Hvilke tiltag på de sociale medier bør du anvende?
 • Hvordan skaber du målbare resultater for din virksomhed?

Lad os hjælpe dig med alt dette og meget mere.

Kontakt os i dag og hør nærmere

Vi hjælper dig med at få dit budskab ud i en naturlig social kontekst med kreativ Facebook-annoncering. Herunder kan du se vores anbefalinger for vellykket annoncering på Facebook.

 • Øg trafik til din hjemmeside: Ønsker du at øge kendskabet til din virksomhed? Facebook gør det muligt at øge trafikken til din hjemmeside. Men husk denne trafik skal være relevant trafik. Her er det vigtig at gå strategisk til værks for at få dine målgrupper segmenteret, således din markedsføring får den korrekte målretning. Flere besøgende på din hjemmeside giver dig større chance for en bedre omsætning. Facebook giver dig mulighed for at spore resultaterne, der er opnået igennem dine annoncer, hvilket giver rum til forskellige tests og optimeringer.
 • Skab konvertering: Sigter du imod at øge salget på din hjemmeside? Med de rette Facebook-annoncer har du mulighed for at målrette dine annoncer mod øget salg. Til dette formål er det en fordel at gøre brug af roterende annoncer, der giver dig mulighed for at vise op til 5 forskellige produkter i én annonce. Dette øger din annoncerelevans og leder brugeren direkte hen til produktet på din hjemmeside. Ved at bruge denne annonceform får du mulighed for at gøre brug af flere budskaber i samme kampagne samt spore, hvilke produkter der konverterer bedst.
 • Leadgenerering: Mangler du tilmeldinger til dit nyhedsbrev? Så har du mulighed for at indsamle leads igennem Facebook. Disse leads kan give mere værdi på langt sigt, da flere vil blive eksponeret for mail eller andre markedsføringstiltag. Facebook har gjort dette nemt via autoudfyldning af informationer fra brugernes profil. Det kræver ikke mere end to klik fra brugeren, og alt dette klares, uden de behøver at forlade Facebook.
 • Branding af Facebook pages: Vil du øge antallet af følgere på din Facebook-side og samtidig øge interaktionen på dine posts? Det kan være svært at finde den rette kombination af posts, som skaber høj interaktion hos dine følgere, og hvordan sikrer du dig, at dine følgere i det hele taget ser dine posts? Alt dette er vi hos Conversio klar til at hjælpe dig med. Det er vigtigt at have en skræddersyet strategi for jeres Facebook-side og promoveringen af denne, da I ellers kan skyde mange penge i det uden at nå positive resultater. Husk; det handler ikke bare om at have mange følgere. Det er derimod kvaliteten af dine følgere, som er vigtig.
 • Facebook Dynamisk Remarketing: Denne annonceform er perfekt for dig, som ejer en webshop med mange produkter, da du her har mulighed for at vise dine produkter som dynamiske annoncer inde på Facebook. Annonceformen muliggør relevant og timet annoncering baseret på de produkter, besøgende har kigget på inde på dit website. I stedet for at lave en annonce for hver enkelt produkt, kan Facebook selv indsætte produkter og dermed skræddersy dine annoncer baseret på dine besøgendes adfærd.

Vi kan bl.a. hjælpe dig med følgende:

 • Oprettelse og administration af din Facebook – både sider og annoncering
 • Rådgivning omkring best practice og optimering af din tilstedeværelse på Facebook
 • Lægge den overordnede strategi for din Facebook og føre denne ud i livet

Har du en opgave, som ikke er nævnt ovenfor? Så tøv ikke med at give os et kald på tlf. 70 666 500, så finder vi sammen en løsning, der passer lige præcis til dig og din forretning.

Kontakt os i dag og hør nærmere

Bliv ringet op af os!

Bliv ringet op af vores Online Marketing Specialist, Tue Madsen, som har mere end 10 års erfaring med Online Marketing. Udfyld nedenstående.