Værdifulde tekster – Content til din hjemmeside

Hos Conversio har du mulighed for at få skrevet content til din hjemmeside. Enten som en enkeltstående opgave
eller som en del af vores SEO-forløb.

Det tekstuelle indhold har gennem de seneste år fået en større og større betydning for, hvor godt en hjemmeside performer i søgemaskinerne. Især Google har stort fokus på at tilbyde brugerne det bedst mulige indhold i forhold til det, de efterspørger.

Hvor det før i tiden var muligt at opnå gode placeringer ved at plastre indhold til med søgeord, er det i dag noget, der bliver slået hårdt ned på og i værste fald straffes i form af dårlige placeringer eller udelukkelse.

Derfor handler en stor del af SEO i dag om at have en forståelse for, hvordan man skriver værdifuldt indhold. Værdifuldt indhold er tekster, der engagerer brugerne og samtidigt er unikt og brugbart. Det er altså blevet langt vigtigere at skrive indhold, der er henvendt til brugeren fremfor mod søgemaskinerne.

Men dette betyder ikke, at det ikke er nødvendigt at have søgeord for øje. Søgemaskinerne udvælger stadig de mest relevante resultater på baggrund af, om søgningen matcher det regulære udtryk, der er benyttet i indholdet.

Søgeord skal derfor benyttes, når det falder naturligt ind – eller i form af relaterede søgeord. Googles algoritme er nu så avanceret, at den eksempelvis kan relatere ord som sol, strand og hav til ordet sommerhus.

Der er nogle huskeregler, der er gode at have for øje, når der skal udformes tekst til en side:

  • Lav overskrifter, der er beskrivende, og som indeholder søgeord – Første overskrift skal være et H1-tag
  • Fokusér kun på ét søgeord på undersider – det giver langt større mulighed for at blive synlig på netop det søgeord
  • Skriv unikke tekster, der ikke ligner tekster på andre sider
  • Benyt ord, der relaterer til søgeordet
  • Underbyg indholdet med eksterne og interne links

Har du en hjemmeside med meget lidt tekst, udnytter du langt fra dit potentiale i Google. Conversio kan hjælpe dig med dine tekster, så de henvender sig til dine brugere, men samtidig gør dem nemme at forstå for søgerobotterne.

Er du interesseret i at vide hvilke søgeord, der er mest værdifulde for din hjemmeside? Hos Conversio er vi specialister i søgeord, og vi står klar til at hjælpe dig med at opnå dit fulde potentiale i søgemaskinerne. Kontakt os i dag på tlf +45 70 666 500 eller [email protected].
Du kan også bestille en gratis og uforpligtende SEO analyse her:

Få en gratis SEO analyse – bestil her

Bliv ringet op af os!

Bliv ringet op af vores Online Marketing Specialist, Tue Madsen, som har mere end 10 års erfaring med Online Marketing. Udfyld nedenstående.