Google Analytics | Opsætning og opstilling af KPI'er | Conversio

Google Analytics

Google Analytics rummer værktøjer til splittest af landingssider, opsætning af avancerede remarketing-lister og meget mere.

Nøgletal er nøglen til din succes

Ingen succesfuld webshop uden ordentlig webanalyse. Med Google Analytics får du en service, der giver dig alle de kvantitative data, du har brug for til effektiv optimering af både din webshop og alle de online marketingaktiviteter, du iværksætter for at få flere kunder i butikken. Vi arbejder med Google Analytics til daglig, og derfor ved derfor, hvor afgørende det er at have indsigt i dine kunders adfærd og optimere shoppen, så de får den mest optimale online oplevelse i netop din shop. Herunder vil vi forklare nogle af de mange fordele ved at bruge Google Analytics og ikke mindst ved at bruge det korrekt.

Succes drejer sig om tolkning af adfærd. Hvad gør brugeren fra det øjeblik, han lander i din shop, til han forlader den igen (forhåbentlig efter at have foretaget et køb!)? Hvor kom han fra? På hvilken side landede han? Hvor navigerede han efterfølgende hen? De spørgsmål besvarer Google Analytics for dig.

Bestil en Google Ads-analyse

Hvilke søgeord er de rigtige at byde op på i Bing Google Ads? Hvor skal jeg lægge mit SEO-fokus? Hvorfor er der 30%, der falder fra, når de skal indtaste adresseoplysninger under bestilling af et bestemt produkt? Disse er spørgsmål, som Google Analytics ikke i sig selv besvarer, men til gengæld leverer det et nøjagtigt datagrundlag, så du kan træffe de rigtige beslutninger baseret på nøgletal i stedet for mavefornemmelse.

Google Analytics rummer også værktøjer til A/B-test af landingssider, opsætning af avancerede remarketing-lister og meget mere. Hos Conversio er vi af den holdning, at ingen webshop eller website kan klare sig uden Analytics. Ikke udelukkende fordi du har brug for besøgsdata for at kunne hæve performance, men også fordi det er vigtigt for os, at vores kunder har værktøjet til tydeligt at kunne se effekten af de aktiviteter, vi hjælper dem med. Det skaber gennemsigtighed hele vejen igennem, og det går vi op i.

Hvordan kan vi hjælpe dig med Analytics?

Det korte svar er, at vi kan hjælpe med alt. Alt dækker bl.a. over:

  • Komplet opsætning og installering af Google Analytics, herunder e-commerce tracking (så du kan analysere på salgstal fra webshoppen), opsætning af crossdomain-tracking (hvis du har flere domæner eller subdomæner) og hændelsessporing (hvis du vil tracke forskellige handlinger på siden, fx afspilning af en video, tilmelding til nyhedsbrev etc.)
  • Hjælp til opsætning af filtre (fx bortfiltrering af besøg fra dine medarbejdere)
  • Hjælp til at opstille de rigtige KPI’er og skabe rapporter, der gør det let for dig at finde frem til disse data (fx gennem opsætning af Dashboards)
  • Hjælp til at analysere dine nøgletal og ikke mindst rådgivning om samt konkrete værktøjer til, hvordan du forbedrer disse
  • Hjælp til at analysere på din SEO-trafik
  • Hjælp med at tracke og analysere kampagnetrafik fra andre annonceplatforme end Google (bannerkampagner, Facebook, Twitter etc.)

Dybdegående gennemgang af din Analytics

Hos Conversio tilbyder vi dig en dybdegående analyse af din Analytics-konto. Er din sporing opsat korrekt? Tracker e-commerce de rigtige tal? Har du opsat de rigtige filtre og de rigtige mål? Det er spørgsmål, vi hjælper dig med at besvare. Skal vi hjælpe dig med Analytics, så kontakt os i dag på +45 70 666 500.

Har du helt styr på Analytics, men er du ikke helt tilfreds med dine nøgletal? Så husk, at vi er specialister i både webshop-optimering og online marketing. Du kan kontakte en af vores specialister på +45 70 666 500 eller [email protected], eller du kan bestille din analyse allerede i dag!

Bestil en Google Ads-analyse

Klar til at blive en del af Conversio?

Bliv ringet op af en vores rådgivere - det er helt gratis og uforpligtende