Service

Marketing automation

Med marketing automation kan du strømline og automatisere dine markedsføringsopgaver og -værktøjer. Vi rådgiver dig om de rigtige løsninger.
______

Få automatisk mere ud af dine marketingkroner

Marketing automation er den moderne sælgers alt-i-én værktøjskasse. I korte træk handler det om at sætte alle dine marketingaktiviteter på autopilot og gøre det hele lidt smartere og mindre manuelt.

Du kan fx forbinde dit marketing automation-system med dit eksisterende CRM-system og på den måde indsamle data og målrette din markedsføring optimalt. Eller du kan vælge en løsning, der har det hele samlet. Samtidig kan du effektivisere dine marketingflows i forbindelse med din e-mailmarketing, som er det, de fleste forbinder med marketing automation.

Mulighederne med marketing automation er utallige, og det gælder også de forskellige systemer og værktøjer, du kan anvende. Vi rådgiver dig ud fra dit behov og hjælper dig med at finde den løsning, der passer bedst til din forretning.

______

Vær mere tilstedeværende end nogensinde før

Som med alle former for marketing handler det om at være til stede over for dine potentielle kunder på de rigtige steder på de rigtige tidspunkter. Et samspil mellem dit marketing automation-setup og forståelsen for kunderejsen gør, at du kan indsamle nye leads, berige dem over tid, blive klogere på deres adfærd og lade dit content arbejde for dig systematisk og smart.

I dag. I morgen. Og i næste kvartal.

Marketing automation er ikke bare e-mailmarketing. Det er også SoMe-posts og annoncering, SMS/chatbots, landing pages, salgsmateriale, tracking af adfærd på dit website og segmentering, så du som eksponent udelukkende får relevant indhold. To setups er sjældent ens, da virksomheder er mangfoldige.

______

Få et uforpligtende oplæg, der er skræddersyet til din virksomhed

Har du hørt, at marketing automation er den schweizerkniv, du bare må have fat i, fordi den har så mange mulige features og binder salg og marketing bedre sammen? Så har du hørt rigtigt.

Vores team af specialister hjælper dig med at finde den rigtige formel og setup for netop din forretning, og samtidig sikrer vi, at alle indgangsvinkler til opsamling af leads er optimerede.

Vil du have en uforpligtende snak om potentialet i marketing automation og få et skræddersyet oplæg, er vi altid parate til at hjælpe og rådgive dig. Du kan kontakte os på telefon 70 66 65 00 eller sende os en mail på [email protected], så skal vi nok hjælpe dig med at afklare mulighederne.

Du kan også bestille et oplæg på linket herunder.

Gemmer din virksomhed også på et uforløst potentiale?

Giv os lidt indsigt, så kommer vi med et bud på en strategi til dine behov. Kontakt os herunder for at høre mere.
Anders Tjørnelund
CEO, Partner

Bliv ringet op