Vi vil være branchens forbillede

Vil du være med?

At skabe gennemsigtighed i en branche lyder måske som en stor ambition…

… men hos Conversio tror vi på, at med den rette mængde af vedholdenhed og hårdt arbejde, samt tillid og uformelle relationer har vi det, der skal til.

Fundamentet for dette er selvfølgelig, at vi er glade for at gå på arbejde, så hos Conversio passer vi på hinanden for hele vejen rundt at sikre den gejst og passion, der er nødvendig. I videoen her ved siden af kan du se, hvordan vi lykkes med det.

FILOSOFI


 
01

Vi inspirerer


Gejst og passion er fundamentalt hos os. Vi skal ikke bare kunne levere de bedste løsninger til kunden, men også have et arbejdsliv, hvor vi er begejstrede for det, vi laver, og hvor vi har det godt med hinanden.



02

Vi tager ansvar


Vores oplevelse er, at den største udvikling sker, når der er mulighed for at få ansvar og indflydelse på det, der reelt har betydning. Hos Conversio afgør man selv sin indflydelse, da den er mulig, hvis man er ærgerrig og søger den aktivt.



03

Vi går forrest


Vores udvikling skal bane vejen for os, og derfor skal vi også turde fejle, da det er forudsætningen for at kunne blive bedre og dygtiggøre sig. I Conversio er vi ikke bange for fejl – vi har brug for dem!


 
04

Vi skaber tillid


Vi må aldrig gå på kompromis med gennemsigtighed, hverken som virksomhed eller som mennesker, da det er forudsætningen for at kunne skabe den tillid og de relationer til hinanden og til vores kunder, som er så fundamental.

Er det dig, vi mangler?

Trainee

Her kan du læse mere om, hvordan du kan lære fra nogle af de bedste i branchen som trainee hos os. Vi har forskellige stillinger, eksempelvis inden for SEO og online markedsføring.

Se traineestillinger

Praktik

Læs mere om hvordan det er at være praktikant hos Conversio og se vores mange praktikstillinger inden for SEO, online markedsføring, SoMe, HR og kommunikation.

Se praktikstillinger
Martin Hansen
SEO Praktikant

"Som praktikant i Conversio bliver man mødt af en stor tiltro og frihed i sit arbejde, hvilket er essentielt for både den personlige og arbejdsmæssige udvikling. Der er høj gennemsigtighed i virksomheden, som bidrager til at skabe en fælles forståelse for strategiske mål på tværs af afdelinger. I Conversio bliver man en del af en nytænkende virksomhed med et unikt sammenhold!"

Mia Borg
E-handelsudvikler

"Det bedste ved at arbejde i Conversio er sammenholdet i hele virksomheden. Vi er gode til at finde balancen imellem arbejdet og det sociale, og så er vi gode til at arbejde på tværs af alle afdelinger. Der er tid til hinanden, og det er super vigtigt, fordi det er dét, der gør, at vi lærer noget i sidste ende."

Ledige stillinger

Her kan du se, hvilke ledige stillinger vi har i øjeblikket. Du kan blandt andet søge stillingen som e-handelsrådgiver, AdWords-konsulent, annoncekonsulent, eller du kan skabe dit eget job.

Se jobobslag

PERSONALEGODER

 

Fleksible arbejdstider

 

Frokost- og frugtordning

 

Personaleforening

 

Massageordning

 

Hyggerum

 

Rabatordninger

Bliv ringet op af os!

Bliv ringet op af vores Online Marketing Specialist, Tue Madsen, som har mere end 10 års erfaring med Online Marketing. Udfyld nedenstående.