Karriere

Vi vil være branchens forbillede. Vil du være med?

At skabe gennemsigtighed i en branche lyder måske som en stor ambition...

… men hos Conversio tror vi på, at med den rette mængde af vedholdenhed og hårdt arbejde, samt tillid og uformelle relationer, har vi det, der skal til.

Fundamentet for dette er selvfølgelig, at vi er glade for at gå på arbejde, så hos Conversio passer vi på hinanden for hele vejen rundt at sikre den gejst og passion, der er nødvendig. I videoen her ved siden af kan du se, hvordan vi lykkes med det.

Filosofi
Vi inspirerer
Gejst og passion er fundamentalt hos os. Vi skal ikke bare kunne levere de bedste løsninger til kunden, men også have et arbejdsliv, hvor vi er begejstrede for det, vi laver, og hvor vi har det godt med hinanden.
Vi tager ansvar
Vores oplevelse er, at den største udvikling sker, når der er mulighed for at få ansvar og indflydelse på det, der reelt har betydning. Hos Conversio afgør man selv sin indflydelse, da den er mulig, hvis man er ærgerrig og søger den aktivt.
Vi går forrest
Vores udvikling skal bane vejen for os, og derfor skal vi også turde fejle, da det er forudsætningen for at kunne blive bedre og dygtiggøre sig. I Conversio er vi ikke bange for fejl – vi har brug for dem!
Vi skaber tillid
Vi må aldrig gå på kompromis med gennemsigtighed, hverken som virksomhed eller som menneske, da det er forudsætningen for at kunne skabe den tillid og de relationer til hinanden og til vores kunder, som er så fundamental.
Personalegoder
Fleksible arbejdstider
Vi udøver frihed under ansvar og kigger ingen over skulderen. Vi forventer, at du selv kan råde over din tid og dine opgaver.
Frokost- og frugtordning
Hver dag modtager vi i forbindelse med frokosten mad udefra, og der er altid frugt tilgængelig for alle medarbejdere.
Personaleforening
Fællesskab er vigtigt for en bæredygtig arbejdskultur. Vi lytter til hinanden og gør plads til konstruktive debatter.
Massageordning
Mange kontortimer kan belaste vores (ellers så smidige) kroppe. En gang om måneden er det derfor muligt at bytte en halv times arbejde for en skøn massage.
Hyggerum
Er vi ikke til at finde på kontoret i pausen (eller after hours), kan vi ofte findes midt i et spil FIFA, bordtennis eller -fodbold i vores hobbyrum.
Rabatordninger
Medlemmer af Conversio-familien har selvfølgelig adgang til helt særlige rabatordninger hos vores kunder.

Trainee

Her kan du læse mere om, hvordan du kan lære fra nogle af de bedste i branchen som trainee hos os. Vi har forskellige stillinger, eksempelvis inden for SEO og online markedsføring.

Praktik

"Som praktikant i Conversio bliver man mødt af en stor tiltro og frihed i sit arbejde, hvilket er essentielt for både den personlige og arbejdsmæssige udvikling. Der er høj gennemsigtighed i virksomheden, som bidrager til at skabe en fælles forståelse for strategiske mål på tværs af afdelinger." Martin Hansen, SEO Praktikant.

Ledige stillinger

"Det bedste ved at arbejde i Conversio er sammenholdet i hele virksomheden. Vi er gode til at finde balancen imellem arbejdet og det sociale, og så er vi gode til at arbejde på tværs af alle afdelinger. Der er tid til hinanden, og det er super vigtigt, fordi det er dét, der gør, at vi lærer noget i sidste ende." Mia Borg, E-handelsudvikler.