Karriere

Vi skaber de bedste resultater for vores kunder, fordi vi har de bedste rammer for vores medarbejdere. Sådan lyder vores velpolerede, jyske mantra, som er ganske sigende for, hvordan det er at være en del af flokken. Lyder det fedt, er du måske vores næste guldkalv?

I et stille østjysk villakvarter ligger der et rart, digitalt marketingbureau.

En karriere i Conversio er ikke bare et nyt job, der pynter på CV’et. Det er en ny familie, der tager sig godt af hinanden og hjælper med alt fra kunder til faglig udvikling og livskriser. Vi har hjertet med i alt, vi gør, og vores familiære Conversio-blod er tykkere end Nutella, der har stået i køleskabet.

Vi løber, dyster i Counter-Strike og udfordrer hinanden i padel. Men vi slapper også af. Vi har masser af fredagsbarer og teambuilding-events fordelt over året. Og så arbejder vi selvfølgelig også – sådan rigtigt. Vi bruger bare knap så mange unødvendige ord, men sætter handling bag de få, vi trods alt ytrer.

Kan du li’ rare godtfolk, der er (sinds)sygt passionerede om det at være marketingmennesker, kan vores fold udvides, så der er plads til dig. Men du skal vide, at vi går helhjertet ind i alt – også selv om det “kun” er planlægningen af den kommende fredagsbar.

Et “stille”, jysk marketingbureau med evner for det digitale. Det er os.

Vores kerneværdier

Vores kerneværdier er en del af, hvad vi er og gør. De gennemsyrer alt, herunder måden vi behandler hinanden og vores kunder på.

Vi inspirerer

Vi viser gejst og passion for det, vi laver.
Det er forudsætningen for at inspirere og engagere andre.

Vi tager ansvar

Vi tager ansvar for os selv, hinanden og vores omverden. Det er forudsætningen for at udvikle os, opbygge værdifulde relationer og gøre en forskel.

Vi skaber tillid

Vi er gennemsigtige i alt, hvad vi gør.
Det er forudsætningen for et tillidsfuldt samarbejde.

Data lyver ikke

Conversio laver hvert halve år en eNPS-måling, der belyser i hvor høj grad, de ansatte vil anbefale arbejdspladsen.

Over 30 er et godt resultat. Over 50 er svært at opnå og er et rigtig godt resultat. Over 80 indikerer absolut verdensklasse – og det er kun meget få, der opnår dette.

I Conversio er vi derfor utrolig stolte af at have en eNPS på 62,5.

Kend din kommende arbejdsfamilie

Det kan være meget rart at vide, hvad man køber ind på.
Hos os får du derfor:

Frihed under ansvar
Fleksible arbejdstider
Frokost- og frugtordning
Massageordning
Spillerum
Sociale arrangementer