Service

E-mailmarketing

Det giver rigtig god mening at holde kontakten til kunderne på den mest enkle måde. E-mailen er stadig uhyre effektiv. Især hvis du lader os hjælpe dig.
______

En mail kan være den lige vej til øget omsætning

Mange glemmer korrespondancens magt, når det handler om digital markedsføring. E-mailmarketing er nemlig stadig den mest effektive form for markedsføring, når du har omsætning eller leadgenerering for øje. Med det rette mix af kommunikation, spændende indhold og tilbud, kan du få omsætningen til at stige mærkbart – og med et minimum af udgifter.

______

Få mere ud af de kunder, som allerede er i butikken

Man siger, at 90% af omsætningen stammer fra nuværende og tilbagevendende kunder. Da de jo allerede har vist interesse, bør du rette mod dem og dermed muligheden for mersalg.

Vi hjælper dig med at finde den rigtige formel for at få både dine nuværende og potentielle kunder tilmeldt dit nyhedsbrev. Samtidig sikrer vi, at alle indgangsvinkler til opsamling af tilmeldinger er optimeret.

______

Vi tager dig i hånden hele vejen

Vores eksperter hjælper dig med at opsætte, eksekvere og vedligeholde din e-mailmarketing, og vi tilpasser selvfølgelig ydelserne alt efter dit fokusområde, da der ofte er stor forskel på tilgangen i forhold til BTB vs. BTC.

Når du vælger Conversio som samarbejdspartner til din e-mailmarketing, arbejder vi altid ud fra en effektiv handlingsplan, som omfatter nedenstående:

  • Strategisk handlingsplan
  • Teknisk opsætning
  • Udarbejdelse af indhold
  • Eksekvering af kampagner
  • Opsætning af flows
  • Leadgenerering
  • Vedligeholdelse og optimering.
______

Optimer yderligere med marketing automation

Har du brug for endnu bedre leadgenerering i forbindelse med e-mailmarketing? Så tag en snak med os om marketing automation, som hjælper dig med at ramme din målgruppe med det helt rigtige budskab gennem et systematisk og automatiseret flow. Læs mere om marketing automation her.

Vil du høre mere om e-mailmarketing? Så kontakt os på telefon 70 66 65 00 eller sende os en mail på [email protected] – det er ganske uforpligtende. Du kan også bestille et oplæg på linket herunder.

CMO
Dennis Bach Wormark
Dennis er Conversios CMO og ekspert i B2B-leadgenerering.
[email protected]

Gemmer din virksomhed også på et uforløst potentiale?

Giv os lidt indsigt, så kommer vi med et bud på en strategi til dine behov. Kontakt os herunder for at høre mere.
Anders Tjørnelund
CEO, Partner

Bliv ringet op