SolarCamp

SolarCamp er forhandler af solcelle-baserede løsninger inden for belysning og bærbar strøm. Med vished om at de performede godt på Google Ads og Meta Ads, blev Conversio og SolarCamp enige om at afprøve affiliate marketing, der kunne hjælpe dem med at øge deres omsætning.

services

Google Ads
Sociale medier
Digital strategi
E-handel
SEO

Rekord på Google Ads satte skub i beslutningen

Et godt år med mange nye rekorder på Google Ads satte skub i beslutningen hos SolarCamp. Hver måned sørgede annoncerne fra Google for, at ordrerne tikkede ind på webshoppen. Med en god performance på Google Ads var det interessant at få lukket hullerne på Google Shopping gennem affiliate marketing, da dette kunne være med til at øge den samlede omsætning og give dem mere brand awareness. Og netop det blev afgørende for SolarCamps beslutning om at kaste sig ud i at afprøve en ekstra marketingkanal, nemlig affiliate marketing.

Virkeligheden oversteg forventningerne

Efter blot 3 måneder blev det tydeligt, at affiliate marketing var et godt valg for SolarCamp. Her tog det for alvor fart, og virkeligheden oversteg både vores og deres forventninger. I løbet af den tid, SolarCamp har satset på affiliate marketing, er 7 % af deres samlede omsætning kommet gennem det. Der har altså været et stort potentiale gemt, som har resulteret i rigtig meget salg gennem denne kanal. Det har gjort, at de nu kan læne sig mere tilbage og følge med affiliate-udviklingen fra sidelinjen.

På vej mod stjernerne – Har udvidet med endnu et netværk

Affiliate marketing har haft stor betydning for SolarCamp. Det har været et solidt supplement til deres marketingmix – der er stort set intet tab i det, da der først betales, når en vare er købt via et affiliate-link. Og derudover har det kunne lukke hullerne på Google Shopping.

Faktisk er det gået så godt for SolarCamp, at de nu har udvidet med endnu et affiliate-netværk. Et nyt netværk giver nye mulighed for at samarbejde med andre typer publishers, så SolarCamp kan få endnu mere ud af deres indsats med affiliate marketing.

Samarbejdet med Conversio er en af grundstenene for vores virksomhed – og en af de vigtigste faktorer i vores store vækst de sidste 5 år. Vores succesfulde start på deres affiliate-program har leveret et højt, stabilt afkast pr. salg og er blevet en stor del af vores omsætning.
Jakob Vad
Medejer, SolarCamp
teamet bag
Esben Nygaard
Lasse Meldgaard
Jonas Venning Larsen
Esben Nygaard
Senior Digital Marketing Strategist
Skal vi også lære din forretning at kende?
Udfyld formularen nedenfor, så vi kan indlede en dialog for at afdække, om vi sammen kan flytte din forretning.
Dejligt, at vi må lære dig at kende - vi kontakter dig inden længe
Noget gik galt ved indsendelsen - prøv igen