Imagewear

Webshoppen Imagewear opnåede med en effektiv SEO-indsats centrale forbedringer inden for søgeoptimering og linkbuilding, der resulterede i større synlighed i søgeresultaterne og øget organisk trafik.

services

SEO

SEO-strategi øgede organisk trafik med 54%

Imagewear.dk åbnede sin webshop for arbejdstøj i 1999 og har siden være stolt leverandør af tøj, fodtøj og udstyr fra de førende mærker i branchen. De havde et ønske om at øge den organiske trafik samt deres synlighed i søgeresultaterne. Dette må siges at have lykkes: Samlet set steg Imagewears organiske trafik med 54 %, samtidig med en stigning i antallet af organiske brugere på 53 %.

Udviklingen kom til udtryk i webshoppens organiske transaktioner, som er steget med 38 % i det seneste kvartal sammenlignet med den samme periode året før. Som følge heraf er der også sket en stigning i den organiske omsætning på hele 36 %.

Søgeordsanalyse skabte grundlag for topplacering

Med en organisk trafik der forud for forløbet ikke var tilfredsstillende, blev der fokuseret på centralkritiske punkter, så webshoppens placering i søgeresultaterne effektivt kunne forbedres.

En grundig søgeordsanalyse fremhævede relevante søgeord, så disse kunne inkorporeres i diverse sideoptimeringer og content. Dette betød, at Imagewear gik fra en placering 23 til 1 ved søgeordet ”Forklæde”. Ligeledes gav ”Kokketøj” og ”Kokkehuer” nu også en placering 3 i stedet for hhv. 16 og 19.

Beviset på at SEO virker

Imagewears SEO-forløb er beviset på, at forbedring af din webshops søgeplaceringer ikke behøver være en enormt avanceret og fuldstændig uoverskuelig opgave. Med den rette indsats samt relevante SEO-tiltag, kunne der skabes bemærkelsesværdige resultater, som kunne ses på bundlinjen. Efter et velplanlagt og velgennemført 1.0-forløb placerer webshoppen sig nu betydeligt bedre i søgeresultaterne og beviser dermed, at SEO gør en forskel.

Udover de gode placeringer i søgeresultaterne, oplevede webshoppen nemlig også en betydelig stigning i antallet af organiske brugere og trafik, hvilket også viste sig gennem en stigning i den organiske omsætning. Alt i alt blev arbejdet med SEO derfor særdeles profitabel for webshoppen.

Få SEO-taktikker gav store resultater

En simpel SEO-indsats kan have store betydninger for mange virksomheder, som ønsker bedre søgeoptimering og linkbuilding. For Imagewear.dk kom centrale forbedringer på disse områder til at betyde imponerende fordoblinger på flere parametre, der resulterede i bedre placering på udvalgte søgeord samt øget organisk trafik.

teamet bag
Jonas Venning Larsen
Jonas Venning Larsen
Head of SEO, Partner
Skal vi også lære din forretning at kende?
Udfyld formularen nedenfor, så vi kan indlede en dialog for at afdække, om vi sammen kan flytte din forretning.
Dejligt, at vi må lære dig at kende - vi kontakter dig inden længe
Noget gik galt ved indsendelsen - prøv igen