Det Halve Kongerige

En åben og ærlig dialog mellem Det Halve Kongerige og Conversio har været nøglen til at skabe gode resultater hvert år – selv i et til tider presset marked. Det gode samarbejde har sikret, at ejeren, Rie, i dag kan leve af webshoppen.

services

SEO
Google Ads
E-handel
Marketing Automation
Sociale medier

Godt samarbejde har skabt årlig vækst gennem solidt marketingmix

Det Halve Kongerige er en webshop, der forhandler basis-beklædning i naturmaterialer samt smykker og boligtekstiler. De er et førsteklasses eksempel på, hvad der kommer ud af et godt samarbejde mellem ejer og marketingbureau.

Gennem årene er samarbejdet blevet udbygget ad flere omgange. Conversio har hjulpet med at opbygge content til hele sitet, få udarbejdet en stærk linkprofil gennem linkbuilding og køre kampagner på både Google Ads og Meta Ads. Der er blevet knoklet fra både kundens og Conversios side. Fordi vi har fået lov til at arbejde med så mange forskellige kanaler, har vi kunnet skabe god synergi mellem dem, som har dannet grundlaget for gode resultater.

Årshjul og kampagneplan blev afgørende for succesen

En succes kan aldrig kun tilskrives den ene part. Samspillet mellem ejer og bureau er afgørende for succesen. Begge parter skal sætte krav til hinanden, og begge parter skal levere. Det må man sige, har været kendetegnede for samarbejdet mellem Det Halve Kongerige og Conversio.

I samarbejde med deres kundeansvarlige har Det Halve Kongerige udarbejdet og leveret et årshjul. Ud fra den har vi kunne udforme en grundig kampagneplan, hvor der har været styr på alt ned til mindste detalje. Levering af et årshjul og udarbejdelsen af en kampagneplan har sikret, at de betalte kanaler kunne opnå maksimalt udbytte i samspillet mellem hinanden.

Tilpasning af strategi og planer til markedet og tiden

Hovedfokus for det lange samarbejde mellem Det Halve Kongerige og Conversio har været at tilpasse strategier og planer, så de hele tiden fulgte med både markedet og tiden. Det har virkelig givet pote. Det blev særlig tydeligt, da Det Halve Kongerige stadig formåede at vækste i et presset og udfordret marked i løbet af de seneste år. Med den rette plan og gode tilpasningsevner har det altså stadig været muligt for Det Halve Kongerige at drive forretning og vækste.

Da jeg tog springet fra hobby til fuldtidsbeskæftigelse, havde jeg brug for nogle dygtige samarbejdspartnere, der kunne hjælpe mig gennem marketing-junglen. Jeg blev anbefalet Conversio, og det har været og er stadig et fantastisk samarbejde. Conversio forstår virkelig mine værdier, og jeg har fuld tillid til, at det arbejde, Conversio udfører, bliver gjort i den ånd, jeg ønsker.; På månedlige møder har vi gennem hele forløbet gennemgået resultater ud fra detaljerede datastudier. Vi har justeret planer hvis og når, der har været behov for det. Conversio leverer en fantastisk og personlig service, hvor der altid er hurtig svar på telefon eller mail samt hurtig eksekvering på iværksættelse af nye planer.
Rie
Ejer, Det Halve Kongerige
teamet bag
Esben Nygaard
Lasse Meldgaard
Julie Tholstrup Thomsen
Esben Nygaard
Senior Digital Marketing Strategist
Skal vi også lære din forretning at kende?
Udfyld formularen nedenfor, så vi kan indlede en dialog for at afdække, om vi sammen kan flytte din forretning.
Dejligt, at vi må lære dig at kende - vi kontakter dig inden længe
Noget gik galt ved indsendelsen - prøv igen