Billigsikring

Webshoppen BilligSikring opnåede ét år større online synlighed, organisk trafik og vækst efter et effektivt SEO-forløb, der tiltrak flere købevillige besøgende og skabte en bedre placering i søgeresultaterne på flere udvalgte søgeord.

services

SEO

Større synlighed gav 26% flere organiske transaktioner

Billigsikring.dk er en webshop, der leverer billige sikringsløsninger til både private og erhverv. Efter et ønske om en øgning af den online synlighed, lykkedes det med et effektivt SEO-forløb at få indflydelse på shoppens transaktioner og omsætning med mere organisk trafik og flere organiske brugere.

Potentialet blev øget med adskillelige SEO-optimeringer

BilligSikring har altid haft et potentiale for stor vækst med deres billige sikringsløsninger, og derfor er de førende på markedet. De ønskede dog en større online synlighed, som kunne skabe en øget organisk trafik og organisk omsætning.

Derfor var det målsætningen, at webshoppen skulle gennemgå et effektivt SEO-forløb ved at anvende data og indsigt fra indledende analyser af Billigsikring.dk, så SEO-optimeringer kunne udarbejdes optimalt.

Analyser ledte til gode organiske resultater

En øgning i den online synlighed krævede et SEO-forløb med tekniske analyser og søgeordsidentifikation som indledende analyser. Dernæst skulle der arbejdes med webshoppens kategorisider, title tags og metabeskrivelser for at øge den organiske trafik. Der blev dermed udarbejdet værdifuldt content til webshoppens vigtige landingssider med de vigtigste søgeord.

Ved at optimere søgeordene i Billigsikring.dk’s content samt optimere title tag og metabeskrivelser, opnåede webshoppen gode resultater, som gav en betydelig øget online synlighed i søgemaskinerne.

Organiske transaktioner steg

Webshoppens organiske transaktioner steg hele 26 % på 12 måneder, og det resonerede i en 23 % højere organisk omsætning sammenlignet med året før. En effektiv SEO-indsats afdækkede webshoppens svagheder og forbedrede placeringen af relevante søgeord, så BilligSikring blev placeret bedre i søgeresultaterne på udvalgte søgeord.

Heriblandt fik ordet ’Nøgleboks’ en 4. plads mod en forhenværende 13. plads. Søgeordet ’Ruko’ fik en 2. plads i stedet for 8. plads. Efter SEO-forløbet steg webshoppens organiske trafik med 18 %, og shoppen fik 16 % flere organiske brugere.

Målrettet SEO-forløb gav øget online synlighed

Allerede fra starten kunne effektiviteten af et godt SEO-forløb mærkes hos Billigsikring.dk. Efter et år lykkedes det webshoppen at skærpe sin andel på markedet for sikringsudstyr og tiltrække flere købevillige besøgende med en øget synlighed i kundernes søgeresultater. Med denne vækst i trafik og transaktioner fulgte også en betydelig øgning i Billigsikring.dk’s omsætning.

teamet bag
Anders Tjørnelund
Jonas Venning Larsen
Anders Tjørnelund
CEO, Partner
Skal vi også lære din forretning at kende?
Udfyld formularen nedenfor, så vi kan indlede en dialog for at afdække, om vi sammen kan flytte din forretning.
Dejligt, at vi må lære dig at kende - vi kontakter dig inden længe
Noget gik galt ved indsendelsen - prøv igen