Få inspiration til dit SoMe content med vores årshjul

12
February
2020
Skrevet af:
Stine Schjemte

Kaffen er drukket, fingrene klamrer sig til kuglepennen, alt imens du sidder og vrider hjernen i alle retninger; Der skal findes på noget fedt og engagerende content til virksomhedens sociale medier.

Vi kender selv ovenstående scenarie alt for godt, og nogle gange er det også bare rart ikke at skulle opfinde den dybe tallerken. Så for at hjælpe din hjerne lidt på vej, har vi lavet vores eget årshjul, som du også kan lade dig inspirere af.

Du får en oversigt over årets mange faste begivenheder - alt lige fra Mors Dag til Smukfest og Star Wars dag. Ganske enkelt en pose blandet godt, som du kan bruge allerede fra i dag, og uanset hvilken platform din virksomhed er på.

Klik her for at downloade vores SoMe Content Årshjul for 2023 direkte ned på din enhed, så du altid har den ved hånden, når du skal idégenerere til de sociale medier.

Er du klar til at lave SoMe content?

Med årshjulet behøver du ikke at grave dybt efter inspiration eller søge efter særlige mærkedage for at blive inspireret til din virksomheds fremtidige SoMe Content.

Dog må du ikke glemme at have udarbejdet en SoMe-strategi også. Det er nemlig sjældent, at virksomheder får særlig stor succes ved blot at poste i ny og næ eller udelukkende kun ved særlige lejligheder.

Derudover skal du også have overvejet jeres målsætning med jeres tilstedeværelse på de sociale medier, jeres ønskede målgruppe og få klargjort, hvad jeres tone of voice er.

Du kan læse meget mere om, hvordan du får styr på din virksomhed SoMe-strategi ved at tilgå vores blogindlæg, hvor vi blandt andet vil komme ind på de nævnte overvejelser.

Har du brug for hjælp med din SoMe, eller ønsker du sparring til jeres SoMe content? Så er du mere end velkommen til at kontakte os her i Conversio. Vi har nemlig et stærkt team af specialister, der kan hjælpe dig med både inspiration, sparring og eksekvering. Ring til os på 70 666 500 eller skriv en mail på hello@conversio.dk.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker at vide mere om emnet, eller står med konkrete udfordringer.
Mathias Strand Nielsen
Head of Paid Search
msn@conversio.dk+45 70 666 500
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Tak for din tilmelding af vores nyhedsbrev
Noget gik galt - prøv igen