Conversio kan nu skrive kampsponsor på CV'et

17
January
2017
Skrevet af:

Der var lagt op til en underholdende lørdag, da Conversio var kampsponsor for Bakken Bears' hjemmekamp mod Hørsholm 79'ers. Det blev til en sikker sejr til Bakken Bears og faktisk også for Conversio.

Selv hvis man ikke interesserer sig helt vildt for basketball, og selvom man måske slet ikke kender reglerne, så er det svært ikke at lade sig rive med, når der dribles, løbes og dunkes til den store guldmedalje. Kampen mellem Bakken Bears og Hørsholm 79'ers var bestemt ingen undtagelse. Inden kampens start var der ved spillerpræsentationen både flot ballonport fra All4party.dk samt lysshow og røgmaskine.

Bakken Bears var foran hele kampen igennem, og især forsvaret stod stærkt langt størstedelen af tiden. Godt hjulpet på vej af et kampstemt publikum udstyret med klappevifter og flag fra Conversio, stod der 90-71 på måltavlen, da kampen blev fløjtet af. I halvlegen stod AJscooters.dk for underholdningen, der bl.a. bød på trickrider show og konkurrence. Billeder fra dagens event kan ses nederst i dette blogindlæg.

God underholdning i sponsorloungen

I sponsorloungen er der altid et godt fremmøde, og denne lørdag var bestemt ingen undtagelse. Mange havde taget deres børn med, som blev underholdt med ballondyr og ansigtsmaling. Så resten af dagen kunne man møde små sommerfugle, små Grizzly Bears eller uhyggelige zombier. Der blev afholdt en konkurrence med fede præmier, og der var sågar spillerinterviews efter kampen - udført af vores helt egen direktør, Anders. Dagen var en stor succes - ikke mindst takket være flere af vores kunder, som havde sponsoreret alt lige fra løbehjul til køletasker. Så tusind tak til vores kunder nedenunder.

www.henza.dk

www.malerlager.dk / www.tapethuset.dk

www.billigfitness.dk

www.nordiskstorkokken.dk

www.greenharmony.dk

www.selecteddesigners.dk

www.babadut.dk

www.denblaaplanet.dk

www.all4party.dk

www.ajscooters.dk

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker at vide mere om emnet, eller står med konkrete udfordringer.
Johannes Helleland
Client Director, Partner
johannes@conversio.dk+45 70 666 502
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Tak for din tilmelding af vores nyhedsbrev
Noget gik galt - prøv igen