Praktikplads

Skal du i praktik?

Vores vision er at være førende inden for kunde- og medarbejdertilfredshed gennem nærværenhed, initiativrighed og ordentlighed.

Har du lyst til være en del af den vision, og brænder du for digital markedsføring i alle afskygninger, er vi sikre på, at en praktik i Conversio vil passe godt til dig.

Et skræddersyet praktikforløb

Vi går ekstremt meget op i vores praktikanter. Derfor får du som udgangspunkt altid et skræddersyet praktikforløb, der passer til dine behov og læringsmål. På den måde sikrer vi, at du får mest muligt ud af din tid hos os.

Hos os får du:

  • Mentorordning og opsætning af udviklingsmål samt opfølgning gennem struktureret feedback og 1:1-samtaler
  • Fleksible arbejdstider og -sted
  • Fælles praktikant-projekt, hvor der arbejdes på tværs af discipliner
  • En masse fede sociale arrangementer og gode oplevelser
  • Fælles opstart med andre praktikanter
  • Favorable ordninger, fx frokost- og frugtordning samt massageordning.

Mentorordning

Under dit forløb har du en fast mentor tilknyttet, der vil oplære og vejlede dig. Derudover bliver der opsat udviklingsmål samt opfølgning af disse gennem struktureret feedback og 1:1-samtaler.

Stor fleksibilitet

Fleksibilitet er en af nøglerne til et godt arbejdsliv. Behovet for at arbejde hjemmefra eller kunne møde senere ind vil uden tvivl opstå, og det er heldigvis en mulighed hos os.

Praktikant-projekt

Hos os får alle praktikanter et fælles projekt med forskellige affiliate-sites, hvor der arbejdes på tværs af discipliner.

Social kultur

I Conversio elsker vi socialt samvær med vores kollegaer. Du bliver en del af en kultur, hvor sociale arrangementer vægtes højt.

Fælles opstart

Alle praktikanter får en fælles opstart. Her får I en god introduktion til virksomheden og alle vores marketingdiscipliner. Alle får den samme opstart uanset, hvilken afdeling de ender i.

Ordninger

Der skal passe godt på medarbejderne. Det gælder selvfølgelig også praktikanterne. Der er fri frokost- og frugtordning samt mulighed for at benytte sig af vores faste massageordning.

“Gennem min praktik hos Conversio fik jeg lov til at afprøve teorien fra universitet i praksis. Jeg fik en unik mulighed for at følge mine interesser og skærpe mine evner som tekstforfatter samt en god indsigt i marketingbranchen og alle dens discipliner. I dag har jeg fundet den rette hylde som Content & SoMe Specialist, hvor jeg sidder med internt content og er ansvarlig for vores egne sociale medier.”

- Nina Maria Gislinge, Content & SoMe Specialist, tidligere praktikant

Conversio – et jysk marketingbureau

Hvem er vi, og hvad bliver du en del af? Det fortæller vi her.

Conversio er et veldrevet digitalt marketingbureau, som leverer online markedsføring med fokus på PPC, SEO, SoMe, marketing automation, e-mailmarketing, digital kommunikation, content marketing og strategi. Vores absolutte fokus er at skabe værdi for kundens forretning og hjælpe dem med at opnå indsigt og tryghed i den digitale verden. Vi frigør kunden for det indviklede og giver dem den indsigt, den vejledning og den sparring, de skal bruge for at træffe de rigtige beslutninger og nå deres fulde potentiale.

Vi tror på vores jyske manta: Vi skaber de bedste resultater for vores kunder, fordi vi har de bedste rammer for vores medarbejdere.

Vores mentalitet er jysk og ydmyg. Vi har gensidig respekt for hinanden og det at være menneske, der også gerne vil udvikle sig inden for digital markedsføring med hele verdenen som legeplads – som far eller mor, padelspiller eller fritidskonditor. Loyaliteten og den naturlige lyst til at trække tov på samme side er vores yndlingsdisciplin. Det er os.

Hvem er du?

Faktisk er der ikke særlig mange krav til at blive vores næste praktikant. Du skal blot:

  • have interesse for digital markedsføring og e-handel
  • have gåpåmod og kunne lide at arbejde selvstændigt og få ansvar
  • bidrage og deltage socialt
  • være ivrig efter at lære.

Resten skal vi nok lære dig.

“Det har været et utroligt lærerigt praktikforløb med en stejl læringskurve fra dag 1. Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med de sødeste mennesker og glæder mig kun til at fortsætte samarbejdet efter endt uddannelse.”

- Julie Tholstrup, Digital Marketing Specialist, tidligere praktikant

Interesseret?

Hvis du synes, at Conversio lyder som STEDET for din praktik, skal du sende en motiveret ansøgning samt dit CV til [email protected]. Emnefeltet skal passe med den praktikstilling, du søger. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning. Skulle du have spørgsmål, inden du er klar til at skrive din ansøgning, kan du også kontakte os på mail [email protected] eller på tlf. +45 70 666 500.