Kom stærkt fra start med TikTok

TikTok er med sine 1,5 milliarder brugere på verdensplan en essentiel del af dit marketingmix, når vi taler sociale medier. TikTok differentierer sig fra andre sociale medieplatforme med short-form content, der giver muligheden for en mere autentisk og relaterbar fremtoning af din virksomhed og brand.

passer til

Dig, der ønsker at aktivere din målgruppe på TikTok

Skal vi tage en snak?
Tak for din interesse
Du vil inden længe modtage en mail med flere informationer.
Noget gik galt - prøv igen

om uddannelserne

Træd ind i TikTok-universet, og løft din markedsføring til nye højder!

Hele 88 % af brugerne siger, at de elsker at opdage nye ting på TikTok, hvilket gør mediet til mere end blot en trend, nemlig en kraftfuld kilde til underholdende, innovativ og kreativ content. De nyeste data afslører, at 61 % af brugerne finder TikTok-annoncering unik i forhold til andre sociale medier – det er ikke bare annoncer, det er en oplevelse.

I Danmark er TikTok et fremtrædende medie inden for markedsføring. Hele 55 % af de unge mellem 15-19 år lader sig dagligt fordybe i TikTok og bruger i gennemsnit 78 minutter på mediet. TikTok er derfor det ideelle sted at nå ud til den yngre målgruppe.

Mediet fanger ikke kun de unge, men tilbyder også en unik eksponeringsmulighed for andre aldersgrupper, da mediets alsidighed og popularitet kun fortsætter med at vokse. I 2023 er antallet af danske TikTok-brugere i alderen 20-24 år steget med 9,68 %, mens danske brugere i alderen 25-31 år er steget med 45,45 %. 

TikTok er derfor mediet for dig, der ønsker at differentiere din markedsføring og engagere din målgruppe på en underholdende og fængende måde. Markedsføring på TikTok er nøglen til at skabe en unik forbindelse med forbrugerne og en varig indflydelse på markedet. Dyk ned i TikTok-verdenen, og lad mediet transformere din digitale markedsføringsstrategi.

Hvad får du fra kurset?

Vores TikTok-kursus er et individuelt og skræddersyet kursus, hvor du får en grundig introduktion til TikTok, både i et dansk og et globalt perspektiv, og du lærer om alle fordelene ved at bruge TikTok som en del af din markedsføringsstrategi. Inden kurset vil vi sammen afstemme hvilke behov og ønsker, du har til kurset. 

Du opnår værdifulde indsigter i mediets best practices, do’s and dont’s samt viden om samspillet med andre kanaler. Kurset har primært fokus på organisk TikTok, men giver også et indblik i betalt annoncering på mediet.

Som en del af kurset får du fingrene i en visuel contentplan med udkast til TikToks, du kan lave, så du hurtigt og nemt kan arbejde videre med TikTok. For at sikre at du kommer stærkt fra start, vil vores underviser, Victoria Kisum Bak, afholde 2 sparringssessioner, hvor du har mulighed for rådgivning inden for TikTok-området samt at stille de spørgsmål, der evt. er opstået efter kursets afholdelse.  

Formålet med kurset er at udvide din faglige horisont og løfte dine kompetencer, uanset om du er helt ny i TikTok-gamet eller har prøvet kræfter med det tidligere.

Hvordan fungerer det?

Prisen for et TikTok-kursus er 7.499 ekskl. moms, og det planlægges specifikt ift. din virksomhed og brand, så vi sikrer, at kurset bliver relevant for dig. 

Kurset varer ca. 4 timer inkl. pauser, herunder frokost, og afholdes på vores kontor i Åbyhøj, Aarhus. 

Efter afsluttet kursus vil du have:

  • fået en grundig gennemgang af TikToks univers, både organisk og betalt
  • lært, hvordan du laver TikToks på en succesfuld måde ved at arbejde sammen med algoritmen
  • lært at optage og redigere dine egne TikToks, så du kan skabe underholdende content, der fanger din målgruppe
  • fået en stærk visuel handlingsplan og contentplan, der hjælper dig med at eksekvere dine TikToks efter kurset.

Skal vi tage en snak?

Lyder TikTok-kurset som noget for dig?

Skriv dig op, og du vil blive taget i hånden af vores underviser.

Du kan læse mere om underviserens baggrund og erfaringer ved at klikke nedenfor. Her finder du også hendes kontaktinformationer, og hun svarer gerne på alle dine spørgsmål.

undervisere

Victoria Kisum Bak
Digital Marketing Associate

følg os