Webshop

Xtragrej

Xtragrej har på blot et halvt år fået større vækst samt kundeindsigt efter en omstrukturering af deres Google Ads – og de har desuden fået optimeret deres online markedsføring, hvilket gav positive resultater.
______

Omsætning, transaktioner og faktor øget det første halvår

Xtragrej.dk er en webshop, der leverer et bredt udvalg af beklædning, støvler og udstyr til outdoor, jagt, spejder, politi, militær og camping. Webshoppen manglede en optimering af deres online markedsføring, og gennem arbejde med Google Ads lykkedes det Xtragrej.dk at opnå en øgning i omsætning og transaktioner.

Antallet af Google Ads-transaktioner steg med 61,54 % i det første halvår af 2017 sammenlignet med samme periode året forinden, og prisen pr. transaktion faldt med hele 44,27 %. Webshoppens omsætning i Google Ads steg med 56,34 % i selv samme periode. Dette betød, at Xtragrej.dk’s Google Ads-faktor steg med hele 78,3 5% – også i samme periode. Webshoppens budget i Google Ads sank desuden med 9,23 % i det første halvår af 2017 sammenlignet med samme periode året forinden.

0%
Fald
I Google Ads-budget
0%
Stigning
I Google Ads omsætning
0%
Stigning
I Google Ads-faktor
0%
Stigning
I Google Ads-transaktioner
0%
Fald
I pris pr. transaktion
Organisk trafik
______

Omstrukturering er nøglen til vækst

Xtragrej.dk har altid haft et stort potentiale for vækst, da webshoppen forhandler beklædning og grej i topklasse fra populære brands med fokus på kvalitet og funktionalitet. Dog skulle deres online markedsføring optimeres, og derfor var det målsætningen, at Xtragrej.dk’s Google Ads-konto skulle omstruktureres og udvides med nye produktgrupper. Men hvordan skaber man en stærkere online markedsføring ved at fokusere på Google Ads?

Jeg er en tilfreds kunde, fordi jeg får alt det, jeg investerer, igen. Og jeg er glad for, at de hjælper mig med at udnytte min online markedsføring optimalt. Jeg er super tilfreds med, at min kontaktperson er så aktiv og selv kontakter mig og forklarer mig alt, når jeg ikke selv har så meget forstand på det. Det har været super, alt det min kontaktperson er kommet med, især når jeg ikke er bedre inde i det.
Christian Jespersen
Ejer af Xtragrej.dk
______

Målrettede kampagner ledte til gode resultater

For at skabe en stærkere online markedsføring er det essentielt at få en indsigt i Xtragrej.dk’s Google Ads-konto for at kunne få et større indblik i værdifulde data om deres unikke kundegruppe. Denne data er væsentlig for at skabe en optimal struktur og en større omsætning. Dernæst blev der arbejdet på at optimere Xtragrej.dk’s eksisterende kampagner, og deres Google Ads-konto blev udvidet med nye produktgrupper.

Derudover blev der opsat både Search Remarkering og Google Shopping Remarkering for at nå ud til en målgruppe med en allerede høj interesse i webshoppens produkter. Ved også at opsætte kampagner for Black Friday forekom der således gode resultater, da Xtragrej.dk’s Google Ads-faktor ramte næsten 70 på selve dagen og over 10 for hele november 2016.

______

Ny markedsføring gav rivende udvikling

Det gik hurtigt efter omstruktureringen af Google Ads samt de nye tiltag med kampagner for Black Friday. Xtragrej.dk oplevede en udvikling og fik flere transaktioner via Google Ads. Efter et halvt år havde Xtragrej.dk opnået en betydelig vækst i transaktioner og i faktor – og samtidig øget omsætningen.

Dette kunne lade sig gøre, da webshoppen allerede havde et potentiale for vækst, men de manglede blot en struktureret online markedsføring, der kunne fremvise deres fænomenale produktsortiment.

Strategi med succes

Gemmer din virksomhed også på et uforløst potentiale?

Giv os lidt indsigt, så kommer vi med et bud på en strategi til dine behov. Kontakt os herunder for at høre mere.
Anders Tjørnelund
CEO, Partner

Bliv ringet op